Lån penge: Vær opmærksom

indhold.svg

Du kender det godt. Du har brug for kapital her og nu, men hvor skaffer jeg det?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken udbyder man skal gå til på et relativt uoverskueligt marked, der er fyldt med information. Det hele kan dog gøres noget nemmere, hvis man blot man ved, hvor man skal lede efter lån af penge. Men først og fremmest skal man være klar over, hvad man søger.

Det hurtige lån

Når du køber hus, skal du igennem hele møllen med realkreditlån,  som omhandler kredittjek, dokumentering og meget mere. Alt dette er du fri for, når blot der er tale om et forbrugslån, som du låner til online. 

Du ender muligvis ikke med den billigste løsning, men du har pengene i hånden hurtigt, hvilket i nogle tilfælde er en nødvendighed. Samtidig kan du få lov til at bevare en smule diskretion, fordi onlinelånet ikke kræver den samme form for dokumentation, som man er vant til med banklån/realkreditlån.

Har man svært ved at blive godkendt til et lån, eller har en fornemmelse af, at man vil få svært ved at få lov til at låne via banken, er onlinelån også et godt alternativ. Har du knaster i privatøkonomien, og dermed ikke kan stille sikkerhed for pengene, vil man kunne forvente at blive tilbudt en både høj rente og omkostninger. Det samme gør sig ikke nødvendigvis gældende med et online lån.

Læs også artiklen: Sådan låner du 10.000 nemt

Dette skal du være opmærksom på

Uanset hvad du skal låne til, kan det ikke understreges nok: indhent flere tilbud. Gå aldrig med det første og det bedste, for selv om det lyder godt, kan ÅOP være af en størrelse, du overser.

Derfor skal du altid kigge på de samlede omkostninger for det samlede kreditbeløb. Både selve lånebeløbet, men også gennem hele lånets løbetid. Her findes der flere forskellige sammenligningssites - både danske og udenlandske - som kan fodre dig med oplysninger omkring alt angående dit kommende forbrugslån. Heriblandt også muligheder for tilbagebetaling af lånet, som ikke nødvendigvis er ens for alle lån.


Et budget kan være en god ide

At låne penge behøver ikke være fyldt med skam. Den opfattelse af det at låne er meget gammeldags. Faktisk kan det være en meget smart ide. Lån penge hvis man har et stort ønske om at realisere sine drømme, som man ikke normalt har råd tid. Det være sig rejser, husrenovering og alt hvad hjertet begærer.

På forhånd kan vi anbefale, at du ligger et budget, så du ikke vågner op badet i sved og ikke aner, hvordan du skal få betalt pengene tilbage. Det hjælper naturligvis, hvis du i forvejen har styr på budgettet og er klar over, hvordan du har tænkt dig at betale tilbage.

Som nævnt findes der et væld af muligheder på nettet, så du kan få kapital med det samme.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner