Hårdt arbejde kan bringe dig tættere på dine mål


Hvad end du går op i, og hvad end din drøm er, vil du altid komme tættere på den, hvis du yder dét ekstra i forhold til dine konkurrenter. Måske er din drøm at blive professionel fodboldspiller, eller også har du et ønske om at blive en højt anerkendt sportsjournalist. Ligegyldigt hvad du går og drømmer om, er der en række råd, som du altid vil kunne følge i bestræbelsen på at nå til tops inden for dit felt.

image001--.jpg

Læn dig aldrig tilbage i for lang tid ad gangen

Mange store talenter i eksempelvis fodboldens verden går i stå, hvis de ender med at blive selvtilfredse med deres karriereforløb. Du kan for eksempel tænke på professionelle fodboldspillere såsom Alexandre Pato fra AC Milan eller Adriano fra Inter. Disse to spillere var nogle af de største talenter i verden, og mange spåede dem til at blive den nye Ronaldo (ham vi kender fra Brasilien, red.). Sådan gik det dog ikke. Begge spillere blev mætte af den midlertidige succes de oplevede, og de endte med ikke at få det fulde ud af deres karriere.

Dette råd kan du også tage med ud i erhvervslivet. Her kan du eksempelvis finde inspiration i energiselskabet, Blue Energy, som kæmper på samme marked som store mastodont-selskaber, der er indehaver af en milliardkapital. Derfor stiller Blue Energy og dets stiftere, som eksempelvis Mads Andreas Olesen, sig aldrig tilfredse, når de hver evig eneste dag skal forsøge at nå deres fælles mål om at komme til tops inden for energibranchen. 

Hårdt arbejde slår talent

Spørger du forskellige sportsstjerne vil du ofte opleve, at de ikke har været det største talent, dengang de var yngre. Fælles for dem alle vil dog højst sandsynligt være, at de kæmpede ekstra hårdt og blev nogle flere timer på træningsbanen for at nå til der, hvor de er i dag. Derfor lyder et kendt ordsprog også, at “hård arbejde slår talent”. Dette er et motiverende motto for alle os, der måske ikke er født med fodboldevner skabt af gud, eller altid har været den største bogorm i skolen. Husk på: Du altid kan nå dine mål, så længe du blot arbejder hårdt nok for det. Intet er umuligt! 

Vær ikke for stolt til at tage imod hjælp

Nogle mennesker er svære at hjælpe, fordi de har for meget selvtillid eller stolthed til at tage imod andres råd. De største stjerner i sportsverden såvel som erhvervslivet har dog på et eller andet tidspunkt i deres liv haft en person, som har givet dem uerstattelig hjælp. Nogle gange vil du måske føle, at du ser verden klart fra dit eget synspunkt, men ofte vil du finde ud af, at det er guld værd også at få et andet menneskes syn på livet. 

Det kan være alt lige fra hjælp af en fodboldtræner til, hvordan du bliver bedre på din position. Det kan også være hjælp til, hvordan du får en bedre sparketeknik, således at du kan sparke bolden i krogen ni ud af ti gange. Mange mennesker kan dog også få nyttig hjælp til almene ting, såsom hvordan man bedste griber sin dag an og får mest ud af livet. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner