Esport holdes opdateret med Holdsport

Det gratis medlemssystem Holdsport, er med til at strukturere dagligdagen for spillerne i en af landets størst voksende idrætsgrene


For blot få år siden var eSport som fænomen total ukendt i den brede befolkning, men takket være Astralis' sejre over nogle af verdens bedste hold er eSport godt i gang med at etablere sig i bevidstheden. Så meget, at man i udvalgte byer i dag kan kombinere undervisning og computerspil på nyoprettede eSport-linjer på både HF, HHX og sågar i folkeskolen.

Det smitter af på medlemstallene. Op mod 300.000 spiller computerspil på konkurrenceplan i Danmark, hvilket gør det til en af de mest dominerende sportsgrene i landet - også selvom langt fra alle disse er meldt ind i en forening. Netop det at kunne definere eSport til at være en sportsgren er noget der bliver arbejdet i højtryk på. Status er, at Kulturministeriet og Folketingets Finansudvalg omsider har anerkendt eSport som værende en idræt, hvilket afstedkommer en millionsats på over 1 mio. kr til udvikling af talenter, mens Dansk Idrætsforbund endnu ikke ser det som værende en officiel sport med dertilhørende økonomisk støtte.

Anerkendt eller ej - eSport er i massiv vækst disse år. Det har klubber og foreninger for længst fået øjnene op for, hvilket i praksis betyder, at man kan gå til eSport fuldstændig, som man kan gå til fodbold eller håndbold. På faste tidspunkter flere gange om ugen. Men hvem står med ansvaret for at planlægge mødetider og sende dem rundt til holdkammeraterne på et nyopstartet hold? Og hvordan koordinerer man den interne kommunikation bedst? Det er her, Holdsport kommer ind i billedet.

Få spillerne til at møde op til træning

Holdsport er en dansk app udviklet med henblik på at minimere tidsforbruget og det administrative arbejde, enhver træner eller leder af et hold eller en klub kender til. Ligesom sporten oplever Holdsport ligeledes voldsomme stigninger i medlemstal for tiden - 75% af alle systemets eSports-medlemmer har oprettet sig i løbet af de første fire uger i 2018.

Slut med at kontakte hver spiller individuelt eller i en Facebook-gruppe og holde øje med kommentarerne én for én - På Holdsport opretter træneren en aktivitet, og så læner han sig tilbage. Systemet sender nemlig selv notifikationer til spillernes smartphone om nært forestående aktiviteter, som de så kan til- eller afmelde sig. 

Esport holdes opdateret med Holdsport
Kalenderen i Holdsport, som den ser ud, hvis en træner har benyttet funktionen "Gentag aktivitet ugentligt til og med". I dette tilfælde en fast torsdagstræning kl. 16 i fire uger i februar

Udover kalenderfunktionerne får en træner på Holdsport også en udførlig spillerliste til rådighed. Den indeholder væsentlige oplysninger på samtlige spillere såsom mailadresse, adresse, fødselsdag, fremmødestatistik mm., som alle holdets medlemmer kan benytte til intern kommunikation træner og spillere imellem. Upload en medlemsliste i en Excel-fil, så oprettelseslinket automatisk sendes til medlemmernes mailadresse. 

Nem kontingentbetaling - overskuelige betalingslister

Holdsport er ikke kun et tilgængeligt medlemssystem for enkelte hold. Det er også et gratis integreret klubunivers, hvis man vælger at oprette en klub på Holdsport med alle sine hold tilknyttet under ét tag. Herfra kan en admin oprette aktiviteter på tværs af alle hold, ligeså vel som at udsende nyhedsbreve og fællesmails til flere hold på én gang. Som med trænerfunktionerne er klubdelen ligeledes udviklet med henblik på at minimere det administrative, enhver klubleder/formand/kasserer slås med i dagligdagen på frivillig basis i en i forvejen travl hverdag.

At lige præcis kasseren nævnes er ikke tilfældigt. På Holdsport slipper han/hun for manuelt at udsende girokort, opkræve rykkere og dobbelttjekke betalinger og krydse spillerne af i et ark, efterhånden som de får betalt. Systemet klarer det hele automatisk, så snart et fast kontingent med valgfrie årlige træk er sat op i det online klubunivers.

YDERLIGERE HOLDSPORT-FUNKTIONER
  • Forældreprofiler tilknyttet barnets profil
  • Feriemedlemskalender
  • Synkronisér med egen kalender
  • Stem på kampens spiller
  • Tilmeldingsformular
  • Fritag specifikt medlem fra kontingent
  • Spær medlem fra et deltage indtil betaling
  • Gratis klubhjemmeside, som synkroniserer med Holdsport
  • CFR-indberetning
  • Mange flere funktioner


Holdsport sørger for at udsende betalingspåmindelser/rykkere til spillerne og desuden gemme kortoplysningerne til fremtidige betalinger, så det kører automatisk. Det gælder også medlemmer, som kommer ind midt i en sæson med evt. reducerede beløb, som er defineret på forhånd. Kasseren får en fyldig, individuel betalingsliste over dem, der har betalt, og dem der ikke har. 

På Holdsports kontingentfunktioner er der et administrationshonorar på 3 kr. på betalinger under 100 kr., 4 kr. op til 300 kr., og 8 kr. over 300 kr. Holdsport sørger dermed for at varetage indløsningsaftalerne for jer, som gør, at klubbens medlemmer både kan betale med dankort, kreditkort og MobilePay. Det er let og hurtigt at sætte op, og vi hjælper jer gerne i gang, hvis i har brug for hjælp.

Holdsport er for alle sportsgrene og spil, uanset om i hælder til LoL, Dota, CS:GO eller FIFA. Opret jer og kom i gang på Holdsport ved at klikke "Opret profil" øverst til højre på denne side.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner