Golfsko - Sådan vælger du

indhold.svg

Som golfspiller - professionel eller nybegynder - er det vigtigt, at fodtøjet er i orden. Der stilles nemlig særlige krav til golfsko, og dette skyldes, at sporten kræver sko, der kan yde komfort og stabilitet på én gang. 

Alle mennesker er forskellige, og det er derfor ikke garanteret, at du og din golfmakker har samme behov, når det gælder valg af golfsko. Der kan nemlig være meget forskelligt, hvad den enkelte golfspiller har brug for - dette kan eksempelvis være faktorer, som hvor ofte man spiller golf, og hvor mange huller man spiller, når man så er afsted - og andre foretrækker blot nogle bestemte modeller. Bliv inspireret til dit næste køb af golfsko ved at læse artiklen ‘bedst i test: golfsko’.

Skærmbillede 2021-04-21 kl. 16.22.14.png


Hvor ofte spiller du?

En af de faktorer der spiller ind, når man skal vælge golfsko, er hvor ofte du spiller golf. Spiller du eksempelvis hele året rundt eller er det kun dele af året? Der findes mange danskere der nyder at spille golf engang imellem, eksempelvis kun på varme sommerdage - mens andre er afsted hele året rundt. Hvis man udelukkende spiller golf når det er varmt, er det ideelt med golfsko der er lette og luftige, da slid og vandtæthed ikke er ligeså vigtigt her. Er du derimod afsted hele året rundt, bør du vælge nogle golfsko der både tåler vand og slid - eller generelt bare et ekstra par golfsko, da golfsko nyder godt af en pause ind imellem runder. 


Spiller du 8 eller 18 huller?

Uanset om du spiller 8 eller 18 huller, skal dette tages i betragtning, før du vælger dit næste køb af et par golfsko. Spiller du eksempelvis 18 huller, kan dette nemt sammenlignes med en 10 kilometers gåtur, hvorfor skoene skal være komfortable og gode at gå i, i forhold til hvis du kun spiller 8 huller. Dette hænger meget sammen med ovenstående faktor også. Altså - benytter du golfskoene ofte, kræver de en bedre komfort. 

I dag fremstilles de fleste golfsko af læder, og det er med til at sikre skoene fleksibilitet, ligesom det samtidig er lig med god pasform. Læder findes dog i mange forskellige kvaliteter, hvorfor det igen er en subjektiv vurdering, hvilken golfsko du foretrækker frem for andre. 

Der er et stor marked indenfor golfsko, hvorfor pris og kvalitet også varierer en del - men på den måde kan du være sikker på, at kvaliteten bliver højere, hvis kvaliteten også er høj.  Ydermere kan du sikre dig, at dine nye golfsko ikke bliver våde ved at investere i en golfparaply. Vejret tager ikke hensyn til om du skal ud og spille golf, og derfor er du nødt til at være forberedt på dårlig vejr. Bliv klogere på hvilken paraply du skal vælge ved at læse artiklen ‘Bedst i test golfparaply’ fra Wedge.dk.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner