Newcastle trøje | De bedste priser på Newcastle fodboldtrøjer

Newcastle trøje

Når man snakker om engelsk fodbold, så er det utrolig svært ikke at nævne Newcastle United F.C. Historisk set har de oftest været at finde i den bedste engelske række. Og det har ikke bare været som midterhold! Newcastle har vundet den bedste engelske række 4 gange, FA Cuppen 6 gange og så har de været en del af topstriden i mange år, hvor man har mange 2, pladser på CV’et. En kæmpe klub i engelsk fodbold, som de senere år har ramt lidt turbulens.

Efter mange år som fast inventar i Premier League løb Newcastle ind i en meget overraskende nedrykning i 2008/09 sæsonen. Det kom efter en meget turbulent sæson, som bød på hele 5 forskellige managere i klubben, og det betød at den ellers meget talentfulde trup måtte en tur i Championship. Én sæson skulle det blive til der, så var Newcastle tilbage i det fineste selskab, men det skulle blive startskuddet til en svær periode for klubben. Kun en 5. plads i 2011/12 sæsonen og en 10. plads i 2013/14 sæsonen kunne Newcastle holde sig ude af nedrykningskampen. I 2015/16 blev det også til endnu en nedrykning, som dog endnu engang blev efterfulgt af en suveræn oprykning.

Denne sæson har igen været en turbulent en af slagsen. Man sidder i skrivende stund på en 14. plads i Premier League. Det betyder, at man ikke er helt ude af nedrykningskampen, men dog med en afstand på 7 point ned til de tungeste pladser. Helt mærkværdigt kan det noteres, at Newcastle i sidste runde tangerede sidste sæsons præstation helt til punkt og prikke. Samme point, samme mål scoret, samme mål imod. Helt vanvittigt! Vi har kigget på denne sæsons udgave af Newcastles notoriske sort-hvidstribede hjemmetrøje, som klubben har båret på St. James Park siden 1892.

Den mangeårige trøjeproducent hos Puma er igen i år dem, som sørger for at forsyne Newcastle med nyt spillertøj. Puma har stået for Newcastles trøjer siden 2010, og samarbejdet har da givet et par varianter, som var hidtil usete. Især 2015/16 sæsonens vovede udgave, hvor blå lige pludselig fik en større rolle på trøjen. Det var et træk, som i høj grad var modigt, da Newcastles trøje historisk set ikke har set mange ændringer siden navneskiftet til Newcastle United i 1892.

newcastle-troje.jpg

Det betyder også, at Newcastle i 2018/19 sæsonen stiller op i det velkendte sort-hvid stribede trøjer på hjemmebane. Den sammensætning har vi set i over 100 år, og det er meget svært at forestille sig Newcastle i andre farver end dem. En stensikker vinder, som man aldrig kan gå helt galt i byen med. Men hvad er der så sket af ændringer på denne sæsons Newcastle-trøje? Det kigger vi lidt på.

Når der ikke er mulighed for at ændre på mønsteret eller farverne, hvad kan du så egentlig lave om på? Ja, det er meget begrænset. Men Newcastle og Puma har dog alligevel lavet nogle småting, som ændrer udtrykket visuelt. For at danne sig et billede af det, kan vi ved denne trøje ikke kigge isoleret set på trøjen, men her må vi kigge på sammensætningen af hele sættet. Sort har været meget dominerende før, og det er der forsøgt at ændre lidt på.

For at finde det lidt ændrede look skal vi starte øverst på trøjen. Her er kraven i denne sæson hvid, og den ekstra hvide farve er fortsat ned over skuldrende og ærmerne. Det ender ude i ærmerne, hvor kanterne på denne model også er hvid i stedet for sort. Det giver en lidt bedre balance mellem hvid og sort, da sort var meget dominerende på nogle af de forrige trøjer.

Det er de primære ændringer på trøjen, som har givet et mere balanceret look. Men for at få det komplette indblik i, hvordan tankegangen formentlig har været, så skal vi også lige have strømper og shorts med. Shorts er som altid sorte, sådan har det været siden 1920’erne. Newcastle og Puma er gået over til helt hvide strømer for første gang i klubbens historie! Det fremgår tydeligt, at der er tænkt mere over balancen mellem hvid og sort i denne sæsons udgave af Newcastles hjemmetrøje.

Hvad synes du om denne sæsons udgave? Er det bedre med det mere balancerede look, eller fungerer Newcastle bedst med sort som den dominerende farve?

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner