Rabatpakker til foreningerne

LogoA.jpg


HJÆLP IDRÆTTEN: KØB SEKS RABATKUPONER OG STØT DIN LOKALE FORENING

Idrætslivet i hele Danmark er hårdt ramt under coronakrisen. Haller er lukket, baner står tomme, og motion er blevet noget, vi dyrker alene. Det kan mærkes i idrætsforeningernes økonomi. 

Derfor har vi hos Holdsport.dk lanceret et støttekoncept, der skal bidrage til, at vi også efter krisen har et blomstrende og mangfoldigt idrætsliv med spændende tilbud til os alle.

Sammen med vores partnere Matas, Hummel, Stylepit, Jack & Jones, Hungry og Functional Nutrition har vi sat en masse støttepakker til salg. De koster 100 kr. stykket, og heraf går halvdelen til en lokal idrætsforening, som man selv vælger. 

Derudover får man som tak for støtten seks rabatkuponer med en samlet værdi på mere end 500 kr., som man kan benytte i de seks partneres butikker.

Vi håber, at I vil støtte konceptet. Pengene kan gøre en kæmpe forskel i idrætsforeningerne, så vi sikrer, at de kommer godt igennem krisen. 

Du kan købe rabatpakken og støt din forening her.

voucher desktop1.jpg


Sådan fungere det for jeres medlemmer, de køber og foreninger for 50 kr udbetalt 

Kampagnen kører frem til den 1 .6 og pengene bliver udbetalt umiddelbart der efter

Sadan.jpg

Spørgsmål og svar

Hvem kan støtte?
Alle kan støtte, alle medlemmer og andre som har besøgt jeres side kan købe og støtte. Alle som besøger jeres side inden den 1.6 kan købe rabatpakke til 100 kr igennem Holdsports betalingssystem. Man kan betale med Dankort, MobilePay og ApplePay

Hvordan kan vi være med som forening?
Hvis du er medlem af Holdsport, så er du allerede oprettet. I finder jeres side her ()(). Alle andre er velkomne til at oprette en forening og starte op. Vi har lavet store aftaler med vores 6 partnere, så der er støttekroner nok.   

Hvordan kan man gøre som klub, for at tjene flere penge?
Du kan dele siden. Administratoren for hver klub har fået et link, der går direkte til at støtte netop din forening. 

Hvordan får foreningen pengene?
Pengene bliver automatisk overført efter den 1. Juni når kampagnen slutter. Administrator skal indsætte foreningens  kontonummer, hvor pengene kan indbetales. Dette finder I under kluboversigten på Holdsport, under admin funktioner finder i rabatpakke som menupunkt, hvor man kan indtaste nummeret. 

Hvad gør man som forening, hvis man ikke ønsker at være med?
Under admin funktioner finder I rabatpakke som menupunkt  i kluboversigten. Her markerer man at foreningen ikke vil være med og vi fjerner jer og jeres medlemmer fra listen.

Hvordan kan jeg se hvor meget vi har tjent?
Igen skal I ind under rabatpakker, her kommer antallet af solgte til at stå, og det er nemt for jer at følge med.

Læs mere om støtte og sponsorater til din forening her

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner