Fodboldskole - Online tilmelding og betaling

Står du og skal arrangere en fodboldskole til sommer, så kan gratis-appen Holdsport effektivisere dit arbejde betragteligt! Saml alle spillertilmeldingerne og betalingslisterne ét sted, og gør det samtidig nemmere for både børn og forældre at tilmelde sig fodboldskolen og kommunikere med andre deltagende i det interaktive system Holdsport. Her kan administratoren sende fællesmails ud til alle på samme tid omkring kommende aktiviteter.

Fodboldskole
En tilfældig fodboldskole i Holdsports system. Billedet viser den side, som bliver genereret ved oprettelse af selve fodboldskolen i Holdsport, hvorfra interesserede kan melde sig til ved at klikke "Tilmeld dig".

Holdsport er udarbejdet som et hold- og klubunivers, hvilket vil sige, at en fodboldskole kræver oprettelse af en "Klub", som vi kalder det. På samme måde hedder selve fodboldskolefunktionen "Event". Det er her, man som ansvarlig selv bestemmer rammerne for arrangementet ved at:

  • Navngive eventet
  • Sætte max. antal deltagere, inden tilmeldingen automatisk lukker
  • Definér en sportsgren og et tidsinterval for både tilmelding og deltagelse
  • Sætter en pris for deltagelse i fodboldskolen
  • Tilføjer et kontonummer
Fodboldskole
I dette eksempel koster fodboldskolen 999 kr. Dernæst kan den ansvarlige tilføje priser for tillægsydelser - eksempelvis en drikkedunk, en fodbold mm.

Oftest indebærer tilmeldingen til en fodboldskole et valgfrit spillersæt. Er det tilfældet på din/jeres fodboldskole, kan det inkluderes i feltet "Tilmeldingsvalgmuligheder". Her kan spillerne vælge sin størrelse i forbindelse med oprettelsen/betalingen via det link, som Holdsport automatisk producerer, når fodboldskolen oprettes i systemet. Linket vises som billedet i toppen af denne side.

Fodboldskole
Det er op til lederen af fodboldskolen at angive navnet på de materialer, der indgår i arrangementets pris. Børn eller forældre vælger selv de størrelser, de skal bruge.

Når efterår så bliver til forår, og det er tid til at bestille trøjer, shorts og dets lige hjem, er det takket være Holdsport-systemet et let og overskuelig proces. Listen over tilmeldingsvalg de dertilhørende valg præsenteres efter hvor mange spillere, der har valgt de forskellige størrelser, farver mm.

Her ses en video af, hvordan man opretter en fodboldskole på Holdsport. 

Fodboldskole
Til denne specifikke fodboldskole ved lederen, kasseren eller hvem der nu står det, at der skal bestilles præcis 8 sæt i str. 128, 7 i str. 140 og sådan fortsætter det.

Dette enkle digitale værktøj kan med ganske få funktioner forenkle det stress og jag, der følger med at arrangere en fodboldskole, håndboldskole eller en hvilken som helst anden form for sportscamp i skolernes sommerferie. Holdsport som platform tilbyder dog ydermere en masse gratisfunktioner, som 500.000 brugere allerede bruger som sit primære hjælpemiddel, når der skal arrangeres aktiviteter på hold eller i en klub.

Den oplagte af dem er aktivitetsoprettelser i kalenderen. Og den vil du som ansvarlig for fodboldskolen også kunne få gavn af. Når først en aktivitet er navngivet og tidsbestemt, sørger systemet for al det bøvlede arbejde med at påminde spillerne, så du/i er fri for det. På den måde ved både børn og forældre hele tiden, hvad programmet byder på.

Det eneste det kræver er at klikke "Opret profil" i højre fjerne af denne side. Her skal formularen udfyldes, og til sidst vælges "Opret Klub". Velkommen til Holdsport!

Fodboldskole
Sådan ser alle fodboldskoleaktiviteter ud i Holdsport.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner