Derfor skal du eje en airtrack

Skærmbillede 2020-10-16 kl. 15.35.16.png
indhold.svg

Er du helt vild med gymnastik og denne sportsgrens måde at udfordre kroppen på? Gymnastik er på den ene side, denne sjove og sprudlende sportsgren hvor spring og sjove discipliner er hvad mange først tænker på når de tænker på gymnastik. Men gymnastikken er meget mere end det. 

Det er nemlig både fysisk udfordrende og krævende, samtidig med at være spækket med godt fællesskab, glæde og alt derimellem. Er du en af dem der til hverdag begiver dig i gymnastikkens spændende verden, så vil du med sikkerhed nyde af din helt egen airtrack. Læs med videre og find ud af fordelene ved at eje sin helt egen airtrack

Øv når det passer dig

Med din egen airtrack til haven vil du kunne øve dig når det passer dig. Du vil altså kunne gøre din have til dit helt eget personlige træningslokale. Så går du normalt fra gymnastiktræning, men en glæde til næste træning? Så vil du garanteret have glæde af at kunne øve i dit eget hjem. Her vil du have muligheden for at øve de discipliner du har svært ved og herved blive en endnu bedre gymnast. 

Insert sub headline

En airtrack er ikke kun til brug i haven. Du vil også kunne få en airtrack der er med til at have med på farten. Ferien er ofte lig med at vinke farvel til træningen i en uges tid eller to. Men med en transportabel airtrack, vil du kunne tage træningen med på ferie og du vil ikke ryge bagud med din træning. En god måde hele tiden at holde sig opdateret med træningen på. Der er ikke noget værre end at komme tilbage fra ferie og mærke hvordan kroppen har taget et par skridt i den forkerte retning. 

Skærmbillede 2020-10-16 kl. 15.35.16.png

Sjov for hele familien

En airtrack er god for dig som gerne vil blive den bedste gymnast som muligt, men vil med sikkerhed ikke kun blive nydt af dig. En airtrack er en måde for hele familien at dyrke motion på. Det er nemlig både en sjov og udfordrende måde for både mor, far og børn at få brugt lidt energi på. Gymnastik er som sagt en sjov måde at dyrke motion på, uden egentlig at opdage at du dyrker motion. Så det kan være at du skal være hurtig, før resten af din familie opdager fordelene ved en airtrack.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner