Regntøj fra Helly Hansen | Find dit nye regntøj

indhold.svg

Regntøj fra Helly Hansen

Siden 1877 har Helly Hansen-brandet produceret regntøj af allerhøjeste kvalitet. De startede med at producere olieskindsjakker og -bukser, og det var innovativt! Aldrig før var der nogen der havde haft behov for at holde sig tørre – troede de. Idéen om at kunne påklæde sig for at holde sig tør var helt ny, og åbnede en helt ny verden for sømænd verden over. Det betød selvfølgelig også, at Helly Hansen fik solgt en masse regntøj. Det blev belønnet med et diplom for exellence ved Paris Expo i 1878, og det blev startskuddet til at eksportere regntøjet udover landegrænsen i Norge.

Det 20. århundrede bød på stor udvikling inden for regntøjets verden, hvor man kom frem med 3-lags princippet, som i dag er det der bruges i regnjakkerne. Man skiftede olieskindet ud med PVC-plastik, og det blev et must-have for alle alle regnjakker. Åndbarheden betød en verden til forskel.

Helly Hansen har 140 år på bagen i branchen. Helly Hansen står i høj grad for introduktionen af produktet til verdensmarkedet og er stadig den dag i dag blandt de absolut mest anerkendte mærker. Helly Hansen regntøj er af højeste kvalitet, og du kan finde netop det produkt, som møder dine behov, om du så er voksen eller barn.

Hvordan finder du det rigtige regntøj?

Når du skal ud og have nyt regntøj er der mange ting du skal være opmærksom på. Det kan være svært at finde det produkt, som netop du skal købe. Med Helly Hansen er du dog sikker på, at du får et regnsæt, som vil følge dig i lang tid. Det eneste du skal tænke på når du vælger et regnsæt fra HH er, hvilke behov det skal dække. Er det til den lange cykeltur på arbejdet eller er det bare til fritid, hvor du ikke har det store aktivitetsniveau? Der er flere ting du skal være opmærksom på, og vi kigger lidt på det her.

Hvis du skal bruge regntøj, som udelukkende skal have fokus på at holde dig tørt, så kan gummiregntøj være den rigtige løsning. Den type regntøj går dog i høj grad på kompromis med åndbarheden, som for rigtig mange er en ekstremt vigtig faktor. Og så er et almindeligt sæt regntøj i høj grad også i stand til at holde dig tør i regnvejr.

Helly Hansens producerer størstedelen af deres regntøj i det traditionelle PVC-plastik. I den kategori er det nemt at navigere rundt efter behov. Helly Hansen har opbygget deres regntøj på 3 forskellige membraner, som indikerer, hvor regntæt sættet er. De 3 membraner hedder Protection, Performance og Professionel. Professionel giver dig den den højeste vandtæthed af de tre membraner, hvor Protection-membranen er den mest hverdagstilpassede membraner af de 3. Vi kigger lidt nærmere på et af Helly Hansens regnsæt for at se, præcis hvor meget du kan forvente dig af et HH regnsæt.

Helly Hansen Seven J regnsæt 

Helly Hansen regntøj.jpg

Når vi snakker om vandtæthed, så bliver det målt i vandsøjletryk. Det kan, hvis du ikke ved en masse om regntøj, være svært at vide så meget om, hvad det nøjagtigt betyder. Seven J regnsættet er produceret med Protection-membranen. Den membran, som før blev omtalt som den mest hverdagstilpassede membran. Protection-membranen modstår et vandsøjletryk på 10.000 mm. Og så tænker du måske, hvad det nu helt præcist betyder? For at sætte det lidt i perspektiv kommer der her noget du kan forholde dig til; et vandsøjletryk på 10.000 mm. svarer til trykket fra en brandhane!

Okay – det lyder lidt voldsomt, så vi prøver lige at gøre det lidt mere relaterbart. 2.000 mm. svarer til 2 timers nedbør, 5.000 mm. svarer til 4 timers nedbør og de 10.000 mm. svarer til 6 timers nedbør. Den membran, som modstår den slags nedbør, hører til blandt de billigste Helly Hansen produkter. Det betyder, at du i højeste grad kan finde et regnsæt, en regnjakke eller et par regnbukser til ethvert behov du har. Køber du Helly Hansens regntøj, er du altid sikret et produkt af allerhøjeste kvalitet.

Funktionalitet

Hvis du vælger et regnsæt fra Helly Hansen, kan du også være sikker på at alt det du ser, er gennemtænkt ned til mindste detalje. Det er produceret i gode materialer, hvilket gør det utrolig slidstærkt. Ikke nok med det, så er regntøjet også udstyret med små ting, som man måske ikke lige tænker over. Mange af produkterne har ID-kortholder, reflekser, velcro samt lynlås i ryggen. Samtidig med alle disse små detaljer, så er alle snører justerbare. Alle disse småting er med til at gøre regntøjet så populært til både arbejde og fritid. Alt er gennemtænkt, og det gør, at du med al sandsynlighed bliver glad for dit køb.

Hvor køber jeg mit Helly Hansen regntøj?

Skal du virkelig bruge et nyt regnsæt? Så er Helly Hansen altid en god idé! Så bør du tage et kig ind forbi BilligSport24.  Se deres store udvalg af regnsæt fra Helly Hansen i alverdens farver. Her finder du med garanti det produkt, som dækker netop dit behov. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner