Nike Mercurial Vapor 12 Elite: Nye Nike fodboldstøvler


Udviklingen af nye fodboldstøvler og dertilhørende teknologier foregår nærmest med lynets hast! Hvis du altid skal være med på beatet og have det seneste nye indenfor fodboldstøvler, får du utrolig travlt. Derfor hjælper vi dig her hos Holdsport. I denne artikel kigger vi på den nye Nike Mercurial Vapor 12, som er det seneste skud på stammen i den efterhånden legendariske Vapor-serie, som måske har været den mest serie af fodboldstøvler nogensinde! Som det største sportsbrand i verden, er der selvfølgelig også altid tårnhøje forventninger til fodboldstøvler fra Nike. Holdsport tager dig i hånden og guider dig gennem støvlen her - og samtidig har vi fundet de suverænt bedste priser og tilbud til dig, så du slipper for at betale for meget for dine nye fodboldstøvler!

 

Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Nike skubber hele tiden med grænser til, hvad vi tror, der er muligt indenfor fodboldstøvler. Det betyder, at der i den spliternye Vapor er sket et par store updates. Overdelen af fodboldstøvlen består nu udelukkende af Nikes Flyknit-materiale. Samtidig har Nike valgt at fjerne Flywire, som før blev brugt til at forstærke overdelen. Et andet meget interessant tiltag fra Nike er sålen. Denne er på den nye Vapor-fodboldstøvle blev ‘skåret over’ på midten. Det betyder, at der kun er ydersål under knopperne på støvlen. Nike har med deres innovative teknologi forsøgt fuldstændig at genopfinde Mercurial Vapor og bringe den op et helt nyt niveau!

nike vapor 12

 

Touch

Hvis man sammenligner overdelen på den nye Mercurial Vapor 12 med de tidligere Vapor-fodboldstøvler, ville man umiddelbart forvente en forskel, når det kommer til kontakten med fodbold og dit generelle touch, da de ældre versioner af støvlen var med syntetisk læder. Denne Vaport 12’s overdel er udelukkende konstrueret af Flyknit-materialet. Men forskellen er overraskende lille. Kontakten og touchet på bolden er utrolig lækkert - præcist, let og nærmest følelse af at spille barfodet. Hel ren kontakt mellem bold og støvle. Derudover er der konstrueret nogle riller på overdelen, som forbedrer din kontakt med bolden yderligere! Du skal til gengæld være opmærksom på, at det tynde Flyknit-materiale ikke beskytter din fod overhovedet mod slag.

Fit og pasform

Flytknit-overdelen er konstrueret i et stykke og er ekstremt let og fleksibelt. Det giver Vapor fodboldstøvlen en ekstremt god pasform, som den passer som ‘fod i hose’. Komfort og pasform er helt i top! Det fleksible Flyknit sørger også for at følge fodens bevægelser, så det praktisk talt føles som en handske på foden - og det virkelig lækkert! I begyndelsen kan Flyknit-materialet føles en smule stift, men det er kun indtil, du får støvlen “trådt til”. Umiddelbart kunne man på forhånd være en smule nervøs for to-delingen af ydersålen, og hvordan det ville føles med støvlen på. Men det gør faktisk kun støvlen endnu mere komfortabel og fleksibel, så den følger foden! Efter sigende skulle Nike have fundet inspiration til ydersålen i geparders poter. Det virker et eller andet sted også mere end naturligt, at en hurtig fodboldstøvle finder inspiration i det hurtigste dyr på planeten!

Ydersål og knopsystem

I den nye Mercurial Vapor 12 er der placeret en tynd indersål, som er konstrueret med Nikes egen grip-teknologi - NIKEGRIP! Den er med til at sikre, at din fod ikke skøjter rundt inde i støvlen. Din fod bliver hele tiden holdt på plads, selv i voldsomme accelerationer og sideskift. Som allerede nævnt er ydersål to-delt. Det er konstrueret af to nylonplade, der er designet efter fodens anatomi, så ydersålen er placeret under fodens kontaktområder med jorden. Derudover er der skabt en speciel 3D-tekstur i samspil med indersålen kontur, som sikrer dig mod skrid i støvlen.

Alle ved, at speed, acceleration og evnen til at skifte retning i høj hastighed bliver vigtigere og vigtigere i moderne fodbold. Og lige netop her brillerer Vapor 12 Elite. Ved hjælp af laboratorium, adskillige tests og top moderne computerteknologi har Nike analyseret sig frem til, hvordan de giver dig mest mulig fart og acceleration i disse essentielle situationer! Nike har - måske - fundet frem til den helt optimale kombination af vinkler, længde på knopper, antal og placering. Uanset hvad så er de baseret på analyser, så du bliver hjulpet i accelerationen, når du bremser og skifter retning.

 

Bedømmelsen af Nike Mercurial Vapor 12 Elite

Nike's seneste skud på stammen! De nye, innovative teknologier og materialer er det, der gør Vapor 12 Elite til den bedste Nike fodboldstøvle - og den bedste af de hurtige fodboldstøvler overhovedet. Vil du også være lynhurtig på fødderne og bevæge dig som en gepard? Så prøv den nye Nike Mercurial Vapor 12 Elite fodboldstøvle og se, om den ikke kan gøre dig til den næste store stjerne i fodboldens verden! .

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner