Player_slider

Artikler

Holdsport kan gavne dine børn

indhold.svg

Holdsport skaber en følelse af sammenhold og fællesskab. Det kan være med til at forbedre dit barns sociale- og samarbejdsevner til senere i livet. 

Det skaber stærke venskaber, som kan holde et helt liv. Det giver gå-på-mod, når man ved, at man er en del af et hold, som støtter op om en, når intet går som det skal. 


Aktivitet er sundt for hjernen

Udover at holdsport er vigtigt for dit barns sociale egenskaber, og oprettelsen af selvtillid, så er det mindst lige så vigtigt at kunne styrke koncentrationen ved dit barn. Fysisk aktivitet kan gå ind og styrke det kognitive i hjernen, øge ens koncentration og fokus i skolen samt ens hukommelse. Det kan også gøre en mere kreativ. 

Som nævnt, så er der mange fordele ved at dyrke sport, især holdsport. Det er også vigtigt, at kunne holde styr på ens barns program når det går til en form for holdsport. Der kan være meget i forhold til holdmøder, kampe, træningssessioner og meget andet, som hurtigt kan gå hen og virke uoverskueligt. 

Derfor er det super smart med en app, som holder det hele samlet ét sted. Både som forældre, barn og træner er der fordele her. Forældre kan blandt andet holde øje med betalinger og ens barns skema. Barnet kan holde øje med ting som kampe, et lift til træningen og tilmelding til holdmøder. Trænere kan ting som at oprette holdmøder, holde styr på om nogle er syge og give motivation til sine spillere. 

Så er der kun tilbage at komme afsted ud og være aktiv. Det giver en lov til at fokusere 100% på sin sport, og undlade at skulle bekymre sig om det tekniske.

Skærmbillede 2021-08-10 kl. 10.02.20.png

Der skal stadig være plads til kreativ udfoldelse

Der skal også være plads til pauser, når man dyrker holdsport, og det er vigtigt, at børn får lov til at udvikle og undersøge flere forskellige aspekter til kreativ udfoldelse, end hvad der findes på banen. 

Derfor kunne det være oplagt at sørge for at have en taske med som er fyldt med farver og tusser til lige netop dette. Noget til at holde hjernen i gang på en anden måde end fysisk aktivitet, men som stadigt er sjovt for barnet. Det kunne blandt andet være en aktivitetsbog eller noget så simpelt som noget blankt papir. Uanset hvad, så er det altid en god ide at have en god tusch med i tasken!

Populære artikler
Skærmbillede 2021-03-08 kl. 09.32.46.png Skab glæde hos både dig selv og dine børn: Køb en trampolin på tilbud

Familiesjov kan opnås med trampoliner, der skaber glæde og højt humør for både store og små.

Skærmbillede 2020-07-10 kl. 13.15.42.png Sådan kan det voksende gamblingmarked være med til at påvirke sporten

Hvilken betydning har spilindustrien på sport? Få svaret her.

Skærmbillede 2020-02-24 kl. 13.14.12.png Overvejer dig og din familie at investere i en andelsbolig?

En andelsbolig kan være en værdifuld investering. Men hvor skal man låne? Få gode råd her.

Gør som 1.234.000 andre og opret dig hos Holdsport