Her er 3 fede fritidsinteresser til manden

Artiklen er sponsoreret.

Leder du efter din næste fritidsinteresse? Der er et utal af muligheder, når du leder efter en ny hobby. Derfor kan det også være svært at vælge. 

Her finder du en liste over vores tre bedste forslag til seje måder at bruge din fritid på. 

Få pulsen op med et spil SpikeBall

Du har måske set det i parker, på stranden eller i haver rundt omkring. Det lille trampolin-lignende net og en ofte gul bold. Spillet hedder både SpikeBall og Smash Ball, hvor der er fart over feltet med høj jubel fra spillere og tilskuere. Du vil derfor hurtigt lære at forbinde det med både sjov motion og samvær med venner og familie. 

Spillet er kommet til Danmark fra USA. Verden over er interessen for Spikeball steget, og det er uden tvivl også blevet et hit herhjemme. Det er originalt lavet til fire spillere, så du nemt kan tilbringe lidt tid med vennerne på samme tid. Dog vil du hurtigt opdage, at reglerne kan justeres. Så kan du have endnu flere venner med i kampen. Omvendt kan du også justere det til helt ned til to deltagere. 

Kort sagt går det ud på, at dit hold skal slå bolden ned i nettet på en sådan måde, at modstanderen ikke kan returnere bolden. Det er et såkaldt 360 graders spil. Der er altså ikke nogen opdelt banehalvdel. Alle spillerne kan frit bevæge sig rundt om det lille, runde net. Der er spænding og høj puls på højkant - en superfed måde at tilbringe en eftermiddag på. 

spikeball-kxEjm9s21bg-unsplash.jpg

Styrk balancen med paddleboarding

Lyder SpikeBall lidt for aktivt for dig? Så er en mere rolig fritidsinteresse det populære paddleboarding. Helt simpelt går det ud på at holde balancen på et bræt, mens du padler ned langs fjorden eller ned ad åen. Der er altså stadig tale om en workout - men uden konkurrenceelementet. 

Du har selvfølgelig mulighed for at tage afsted alene og falde i et med naturen og bølgerne. Men du kan også tage afsted med et par kammerater og måske slutte turen af med en kold øl. På den måde kan du nyde sommeren på vandet, men du kan også tage afsted om vinteren. Så bør du blot investere i en våddragt eller et par gode handsker.


Læs også: Overvejer du en personlig træner?

Slap af med et spil online casino

Hvis du leder efter en måde at tilbringe din fritid på, hvor du samtidig kan slappe af, så er online spil måske lige noget for dig. Heldigvis er der et bredt udvalg af spændende spilleautomater på nettet. Så kan du smække benene op på sofaen og lade dig underholde af lige den automat, du finder allersjovest. 

Det gode ved at spille online er, at det er både hyggeligt og afslappende. Du kan også have det med dig på mobilen, hvis du har brug for underholdning på farten. Tiden flyver nemlig, når du har det sjovt. Og det har du helt sikkert her.

Der er timevis af underholdning at hente, når du klikker dig igennem udvalget af de forskellige spillemaskiner. Der er noget for enhver smag - både de klassiske automater og nye, moderne versioner. Lad hverdagens stress smelte helt væk, mens du går på opdagelse efter din nye favoritmaskine. Det er både nemt og underholdende.

download.png


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner