Salomon sko: Perfekt til trailløb og vandring

indhold.svg

Salomon sko: Perfekt til trailløb og vandring

Når du beslutter dig for, at et par Salomon sko er dit næste indkøb af sko, så kan du med garanti stole på, at du har købt sko i allerhøjeste kvalitet. De er testet og udviklet helt ned til mindste detalje, så det hele spiller 100%! Salomon sko fås i mange forskellige typer til mange forskellige formål. Fodtøjet udviklet af Salomon er som udgangspunkt til personer, der fører en aktiv livsstil! I denne artikel kigger Holdsport i samarbejde med Billigsport24 på to forskellige par Salomon sko, nemlig XA Pro, som er helt perfekt til vandreturen i skoven. Derudover kigger vi også på den nyeste Salomon Speedcross 4, som er en super løbesko til trailløb. Klik ind til og se det store udvalg af Salomon sko, og find skoene der passer netop til dine behov!

TIP: Se kæmpe udvalg af Salomon sko ho Intersport - Se oversigten her

Salomon

Salomon har eksisteret siden 1947, der i sin tid blev grundlagt i Frankrig af Francois Salomon og sin familie. I begyndelse handlede produktionen mest af alt om ski-udstyr men har udviklet sig mere ud i mere generel outdoor udstyr! Tilbage i 1997 blev Salomon opkøbt af Adidas. Igen i 2005 blev Salomon-mærket opkøbt, men denne gang af finske Amer Sports. Selvom Salomon har “skiftet hænder” undervejs, er der ingen tvivl om kvaliteten af mærkets produkter. Kvalitet og funktionalitet er i højsædet, og du kan altid stole på, at du får kvalitet for pengene!

Når det kommer til sko er Salomon efterhånden blevet i et stort mærke i Danmark. Nogle af de mest populære modeller er uden tvivl de føromtalte Speedcross og XA Pro. To sko, der overlapper hinandens funktionalitet og så på den anden side overhovedet ikke alligevel. Vi tager et kig på begge Salomon sko!

Salomon XA Pro

Hvis du er vild med vandreture eller hiking, så er der ingen tvivl om, at du burde tage en Salomon XA Pro med i overvejelserne! Denne Salomon sko er helt fantastisk - den er ultra komfortabel, samtidig med at funktionaliteten er helt i top. Mulighederne er nærmest ubegrænsede i denne sko. Du kan både bruge den til en løbetur i skoen, lange vandringer, bjergvandring eller bare en arbejdsdag i haven. Salomons XA Pro kan dække alle dine behov!

XA Pro’en kan fåes i den klassiske udgave kaldet XA Pro 3D og XA Pro GTX, som også har en goretex membran. Den klassiske 3D model er vandafvisende med slet ikke i så høj grad som GTX’en, som gør den til det mest populære valg! Især på grund af de mange muligheder, du har med Salomon XA Pro. En sko, der er er beregnet til det aktive liv udendøre, er det naturligvis en god idé at vælge en vandtæt model!

Salomon sko xa pro

Men det kan virkelig ikke understreges, hvor god en all-round sko som denne Salomon sko er. Selv som trailløbesko kan den opfylde de flestes behov! Stødabsorberingen er helt i top. Komfort og pasform er virkelig lækker. Der er ingen tvivl om, at den er testet helt igennem, så du virkelig får en kvalitets sko. Derudover er holdbarheden i Salomon sko også suveræn. Du får virkelig en topsko for pengene!

Salomon Speedcross 4

Speedcross 4 fra Salomon er mere end decideret trailløbesko en XA Pro’en. Du får med Salomons Speedcross 4 måske en af de bedste trailsko på markedet - overhovedet. Med denne Salomon løbesko til trailløb får du et suveræn mix af stødabsorbering og grip med underlaget. Når du løber trail, er der mange stød fra det ujævne underlag, som gør, at du i mange tilfælde vil kunne miste kontrol og kontakt med underlaget - men her hjælper Salomon sko dig godt på vej! I vådt vejr når jorden og underlag under fødderne bliver tungt - her er det den ultimative sko. Det siger naturligvis sig selv, når du kigger på skoens sål, at den ikke er beregnet til løb på asfalt. Skovbunden og trail er uden tvivl her, hvor skoen brillerer!

Speedcross 4 er den nyeste af Salomon sko i Speedcross-serien. I forhold til Speedcross 3 er 4’eren blevet opgraderet - og især holdbaren. Skoens overdel er blevet forstærket, så du ikke skal være bange for at slide den op hurtigt. Derudover er knopper på ydersålen også blevet flyttet lidt længere væk fra hinanden. Den forstørrede afstand mellem knopperne giver dig endnu bedre kontakt med det besværlige underlag!

Salomon sko speedcross 4

Salomon Speedcross 4 kan naturligvis også fås i en goretex-udgave, som du kan med XA Pro-skoen. Det er nærmest en selvfølgelighed, når Salomon laver der super funktionelle sko, at de dækker alle behov! Salomon er vel nærmest “go-to”-mærket, når vi snakker om trailløb. Altid høj kvalitet, altid videreudvikling på både løbesko og allround sko.

 

Billige Salomon sko?

Hvis du er blevet fristet af et par Salomon sko - uanset om du er til trailløb, eller du blot mangler den ultimative allround sko - så kig ind forbi Billigsport24. Udvalget af Salomon sko er helt i top, og du finder nogle fantastiske priser. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner