Tre eksempler på digitale platforme der har gjort kontakten med andre lettere


indhold.svg

Vi lever i en digital tidsalder, hvor hjemmesider skyder op i øst og vest med diverse tilbud og forslag til alt fra shopping til gode råd i hverdagen. Mange hjemmesider har fokus på spil, film og sjov, mens andre, herunder sociale medier og platforme har gjort kontakten med familie, venner, arbejdsgivere med flere langt lettere. Her giver vi tre eksempler på, hvor digitale platforme har revolutioneret kontakten med andre.


Skærmbillede 2022-05-06 kl. 10.10.00.png


I idræts og foreningslivet

Flere millioner danskere er en del af idræts og foreningslivet som udøvere. Mange af disse prøver også at være frivillig i en kortere eller længere periode. At være frivillig i en forening kan dog være tidskrævende, og ofte er man der som frivillig af bestemte grunde, og disse er sjældent administrativ arbejde og kommunikation med forenings frivillige, trænere og medlemmer. Netop derfor opstod den digitale platform holdsport.dk, som er en af flere digitale platforme der er kommet frem de seneste år, hvor foreninger - i dette tilfælde idrætsforeninger - kan få sat flere af de administrative opgaver i system og få gjort dem nemmere. Holdsport.dk er altså et eksempel på en digital platform, som har gjort det lettere at være frivillig i en idrætsforening. 

Dating

Internettet har åbnet op for den mulighed at finde kærligheden online. Dette sker gannem datingplatforme som scor.dk, hvor du søge alt fra en date hos scor.dk til fri og gratis telefon sex. I stedet for at du skal bruge en masse timer og kræfter på at køre land og rige rundt til diverse speeddates og andre matching-events, kan du i dag finde og søge efter partnere online, hvor du samtidigt kan se hvilke interesse de hver især har. Datinglivet er med andre ord blevet revolutioneret og gjort langt lettere for singlerne, takket være datingplatforme som scor.dk, Tinder med flere.

Arbejdssøgning

Før i tiden var det 100 % op til den jobsøgende at søge job, hvis de ville i arbejde. Helt sådan er det ikke i dag, selvom de fleste får job på eget initiativ. Online er dog kommet flere arbejds-, og rekrutteringsplatforme i diverse castingbureauer, vikarburaer og lignende, for slet ikke at nævne et medie som LinkedIn. Her har du mulighed for at blive set af virksomheder fra i princippet hele verden, hvor de mange arbejdsgivere kan søge på personer med alle mulige typer af kompetencer. Som arbejdssøgende har du derfor muligheden for at oprette en profil på disse platforme, og måske er du så heldig, at du efterfølgende bliver kontaktet med en minimal indsats fra dig selv.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner