Player_slider

Artikler

Holdsport i Løvens Hule

Holdsport Løvens Hule
Første del af Holdsports deltagelse i 'Løvens Hule' blev fulgt med spænding på storskærm.

Tirsdag d. 6 marts kl. 20.45 kunne man i anden del af Holdsports tv-optræden i det populære DR1-program "Løvens Hule" se, hvordan forhandlingerne endte mellem investorerne og Holdsport-ledelsen.

På forhånd var der lagt op til en benhård forhandling mellem alle løver - foruden Ilse Jacobsen - og så Holdsport. I sidste ende endte det uden en investering fra løvernes side, men det ændrer ikke på, at vi på Holdsport er rigtig glade for at have deltaget i programmet.

Det var en stor oplevelse at være med i så stort et tv-setup. Udover en voldsom eksponering og omtale i diverse medier har vi opnået værdifuld viden om iværksætteri og investering, og vi går fra programmet med en masse oplevelser rigere foruden et udvidet netværk.

Vi ville gerne have haft "løverne" med på Holdsports fremtidige rejse. Det var især deres netværk og erfaring med at skalere nationale brands internationalt, som vi kunne drage fordel af.  Kapitalen var ikke altafgørende. Siden programmets optagelse har vores investor i mellemtide foretaget yderligere investering i Holdsport, hvilket gør, at vi økonomisk er rustet til fremtiden og vores planer om at erobre Europa. Vi er sikker på, at vi kan opnå vores mål selv uden "løvernes" hjælp. 

Siden optagelserne i juni 2017 er vi vokset med 100.000 brugere, ligesom vi er i god dialog med flere forbund i både Tyskland og Norge. I dag hjælper Holdsport 500.000 brugere på tværs af Europa med at planlægge aktiviteter og intern kommunikation i hold og klubber.

Her på kontoret havde vi glædet os til at se, hvordan programmet blev klippet sammen. Øverst på denne side ses et stemningsbillede fra vores deltagelse i programmet, som selvfølgelig blev fejret i festligt lag med et storskærmsarrangement. 

 

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os enten på mail eller på telefonen.

Mail: info@holdsport.dk

Tlf: 53 70 20 22

Populære artikler
Hvordan kan du bruge frivilligt arbejde til din fordel på dit CV?

Frivilligt arbejde er noget, mange undervurderer. Men sandheden er, at det har stor effekt på dit CV.

Skærmbillede 2020-08-25 kl. 12.54.17.png Tre gode råd inden du opretter dig hos en bookmaker

Få styr på de bedste råd og undgåelser, inden du bevæger dig over i livebetting.

Skærmbillede 2020-03-20 kl. 14.32.57.png Alternative måder at støtte den lokale klub på

Vil du gerne støtte klubben i dit nabolag, men tiden er ikke til det? Så er der hjælp på vej her.