Player_slider

Artikler

Holdsport i Løvens Hule

Holdsport Løvens Hule
Første del af Holdsports deltagelse i 'Løvens Hule' blev fulgt med spænding på storskærm.

Tirsdag d. 6 marts kl. 20.45 kunne man i anden del af Holdsports tv-optræden i det populære DR1-program "Løvens Hule" se, hvordan forhandlingerne endte mellem investorerne og Holdsport-ledelsen.

På forhånd var der lagt op til en benhård forhandling mellem alle løver - foruden Ilse Jacobsen - og så Holdsport. I sidste ende endte det uden en investering fra løvernes side, men det ændrer ikke på, at vi på Holdsport er rigtig glade for at have deltaget i programmet.

Det var en stor oplevelse at være med i så stort et tv-setup. Udover en voldsom eksponering og omtale i diverse medier har vi opnået værdifuld viden om iværksætteri og investering, og vi går fra programmet med en masse oplevelser rigere foruden et udvidet netværk.

Vi ville gerne have haft "løverne" med på Holdsports fremtidige rejse. Det var især deres netværk og erfaring med at skalere nationale brands internationalt, som vi kunne drage fordel af.  Kapitalen var ikke altafgørende. Siden programmets optagelse har vores investor i mellemtide foretaget yderligere investering i Holdsport, hvilket gør, at vi økonomisk er rustet til fremtiden og vores planer om at erobre Europa. Vi er sikker på, at vi kan opnå vores mål selv uden "løvernes" hjælp. 

Siden optagelserne i juni 2017 er vi vokset med 100.000 brugere, ligesom vi er i god dialog med flere forbund i både Tyskland og Norge. I dag hjælper Holdsport 500.000 brugere på tværs af Europa med at planlægge aktiviteter og intern kommunikation i hold og klubber.

Her på kontoret havde vi glædet os til at se, hvordan programmet blev klippet sammen. Øverst på denne side ses et stemningsbillede fra vores deltagelse i programmet, som selvfølgelig blev fejret i festligt lag med et storskærmsarrangement. 

 

Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os enten på mail eller på telefonen.

Mail: info@holdsport.dk

Tlf: 53 70 20 22

Populære artikler
pascal-swier-7de474KZIbs-unsplash.jpg Dette skal du huske, når du gerne vil starte et hold i en sportsklub
Skærmbillede 2020-03-20 kl. 14.05.06.png Skal dit hold til turnering i udlandet?

Sportshold får sommetider mulighed for at deltage i turneringer i udlandet, hvilket kan være en stor oplevelse…

arsenal trøje Arsenal trøje | Find din Arsenal trøje hos UnitedSport.dk

Har du set den nye Arsenal trøje? Her finder du en billig Arsenal shop. Læs anmeldelsen af den nye Arsenal fod…

Gør som 1132000 andre og opret dig hos Holdsport