Player_slider

Artikler

Inddel din sportskalender i liste, uge eller månedsvisning

Kalenderen er en af Holdsports mest velkendte og brugte funktioner. Kalenderen er klubbens vigtigste redskab til at organisere aktiviteter og få medlemmerne til at møde op til træning og til kamp. 

Som en af Holdsport elementære funktioner er der også en vis frygt involveret, når en så essentiel funktion skal opdateres.

Alligevel har vi valgt at give den et løft i appen.

Holdsports nye kalender har beholdt alt det, som vores mange brugere holder af, og blot tilføjet meget meget mere dertil. Kalenderen er nu ikke blot en liste af de kommende aktiviteter.

Ny kalendervisning

I Holdsport-appen kan kalenderen nu også vises for én enkelt dag og for en samlet uge af gangen. 

Den nye dagsvisning er specielt designet til den person, der står for at organisere en hel klub eller et hold, som har brug for at springe mellem de mange datoer og se specifikt hvilke aktiviteter, der sker - og hvornår de sker. 

Den nye ugentlige visning af kalenderen viser dig det samlet overblik over den ønskede uge. Så man altid ved, hvornår på ugen vigtige aktiviteter finder sted på diverse hold, man er en del af. 

Denne kalendervisning er især egnet til familier, der hurtigt skal se, hvilke dage på ugen der er optaget af børnenes sport.

Disse nye kalenderfunktioner er eksklusiv  for Holdsport Premium-brugere.

To af de i alt tre kalenderdesigns. Til venstre ses ugevisningen, mens der til højre ses månedsvisning, hvor man tilgår den enkelte dag man ønsker at tilgå
Populære artikler
Sportsbook.PNG An answer to the prayers of thousands of football fans all over Indonesia, IBET44’s Sportsbook provides a comprehensive showing of thousands of live sports events to bet on

IBET44’s Sportsbook provides a comprehensive showing of thousands of live sports events to bet on

Klubbetingelser.png Få medlemmer til at acceptere klubbetingelser

Hvis i har obligatoriske klubbetingelser, som skal accepteres, så læs med her.

Skærmbillede 2021-01-07 kl. 14.54.13.png Gode råd til mere ansvarlig sportsbetting

Det skal være sikkert at sportsbette. Se her hvordan du gør.

Gør som 1132000 andre og opret dig hos Holdsport