Skal du til USA og spille fodbold?


Hvis du er fodboldspiller, og du er blevet inviteret til at spille for et hold i USA, er det en fantastisk mulighed! Men inden du pakker dine tasker og tager over Atlanten, er der et par ting, du skal vide. I dette blogindlæg vil vi diskutere visumkravene for at spille fodbold i USA samt nogle andre vigtige oplysninger om at rejse og bo i USA. Vi håber, at disse oplysninger er med til at gøre din oplevelse i USA endnu bedre!


2715-L1022 - holdsport.dk.jpgHvad skal jeg pakke til min rejse til USA

Når du rejser til USA, er det vigtigt at pakke korrekt i forhold til klimaet og terrænet i det område, du skal besøge. Hvis du f.eks. besøger ørkenen i det sydvestlige område, skal du pakke andet tøj, end hvis du skal til det nordvestlige Stillehavsområde. Generelt er der dog nogle få ting, der bør være i enhver rejsendes kuffert. For det første skal du sørge for at pakke behagelige vandresko, da du vil gå meget, mens du tager på sightseeing. For det andet skal du medbringe en jakke eller en trøje, da aftenerne kan være kølige, selv om sommeren. For det tredje skal du ikke glemme din solcreme og solbriller, da solen kan være meget stærk. Endelig skal du huske at pakke dit pas og eventuelle andre nødvendige dokumenter. 


Når du er i USA, hvad kan du så forvente om fodboldkulturen

Det mest overraskende ved fodbold i USA er måske den entusiasme og passion, som fansene har for spillet. På trods af at USA er et relativt ungt land, når det gælder sporten, er landet hurtigt blevet en af de mest konkurrencedygtige nationer i verden. Fra store turneringer som VM til mindre ligaer og klubber er der ingen mangel på muligheder for at se eller spille fodbold i USA. Og selv om det måske er mere sandsynligt, at man finder de hårdføre fans, der hepper på europæiske hold, er der heller ikke mangel på støtte til de amerikanske hold. uanset om du ser en kamp på et stadion eller på en bar, kan du forvente en elektrisk atmosfære og masser af passionerede fans.

Hvilket slags visum skal du have?

Hvis du planlægger at tilbringe et semester eller et år på en skole i USA som led i et udvekslingsprogram og skal indrejse til USA, skal du ansøge om et studentervisum. Det første skridt er at udfylde en ansøgningsformular og indsende den til den amerikanske ambassade eller det amerikanske konsulat i nærheden af dig, du kan også bruge https://www.esta.dk. Når din ansøgning er blevet gennemgået og godkendt, vil du blive indkaldt til en samtale. Under samtalen skal du fremlægge bevis for din økonomiske status samt dokumentation for, at du har til hensigt at vende tilbage til dit hjemland, når dit udvekslingsprogram er afsluttet. Hvis alt går godt, vil du få udstedt et studentervisum, som vil give dig mulighed for at rejse ind i USA og påbegynde dine studier.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner