Bliv klogere på, hvordan du spiller på Bundesligaen

Skærmbillede 2022-03-28 kl. 16.07.22.png
indhold.svg

Vi kan desværre ikke spå fremtiden, hvilket ellers ville være smart, når det kommer til at oddse. Det er ikke altid nemt, hvordan man skal oddse på Bundesligaen. Man vil helst gerne sikre sig, at oddset går hjem. Der er dog hjælp at hente til at finde i de mange resultater på kampene, samt en oversigt over, hvordan Bundesliga odds ligger. Læs med her, og få et indblik over, hvordan du får et overblik over oddsene.


Skærmbillede 2022-03-28 kl. 16.07.22.png


Kig efter tabel og kommende kampe 

For hurtigt at få et indblik i dette, kan du holde øje med tabellen, der viser resultater for kampe, samt hvornår holdene igen skal spille. På den måde vil du få et indblik i, hvor de forskellige hold er placeret i forhold til hinanden. Du kan ligeledes se, hvor meget holdene har vundet eller tabt med. Her vil du opdage, at de kampe, der har vundet mest, ligger højst. Ved og kigge efter de farven, som står ud fra kampen, kan du se, om de har vundet, tabt eller spillet uafgjort. Er den rød, har de tabt. Uafgjort er gul. Og grøn betyder, at holdet har sejret. På den måde behøver ikke at følge med i hver kamp, for at kende resultatet. Det læser du dig frem til her. 

Oversigt over oddsene

Ligesom at du kan se, hvordan kampene er endt i tabellen, kan du også se en oversigt over oddsene på hvilket hold, der vinder. Her er der naturligvis højts odds på de hold, der har klaret sig bedst. Det er vinder oddsene, der ligger inde på hjemmesiden. De andre odds vil du kunne se, ved at klikke dig videre ind på det viste link. Du kan på hjemmesiden blive introduceret til, hvilke sider, der har udlagt de forskellige vinderodds. Her har du også mulighed for at klikke videre ind på dem, hvis du er interesseret i at oddse der.

Tidligere sæson-vindere 

Som prikken over i’et er det muligt for dig at se de tidligere vindere af Bundesligaen. Sammen med de andre informationer, som du kan læse dig frem til på hjemmesiden, kan du tage dette i betragtning, når du skal oddse. Det kan være, at det vil hjælpe dig med, hvem du skal oddse på. I sidste ende skal du gøre op med dig selv, hvad der bedst kan betale sig at oddse på. Det vil du få et bedre indblik ved brug af hjemmesiden. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner