Player_slider

Artikler

Håndbold - Organisér dit hold online

Det er helt gratis at oprette sig på Holdsport.

Som træner for et håndboldhold på Holdsport får du en masse nyttige funktioner til at koordinere mødetider mellem dig, dine spillere og deres forældre. Importér spillerlisten fra en Excel-fil eller del et invitationslink i en Facebook-gruppe, og i er i gang med det samme!

Holdsport fungerer ved, at træneren opretter en aktivitet i kalenderen, og derefter lader systemet klare resten. Spillerne får nemlig automatiske notifikationer om træning- og kamptidspunkter, og derefter har de mulighed for bl.a. at aftale kørsel gennem Holdsport og stemme på kampens spiller.

Hvis holdet har et fast træningstidspunkt, kan en aktivitet oprettes som en gentagende en af slagsen indtil et bestemt tidspunkt, som vist på billedet nedenfor.

Håndbold - Organisér dit hold online

Komplet spillerliste

Med Holdsport får både træneren og resten af truppen en overskuelig, detaljeret liste over holdets spillere, hvor man kan tilføje valgfri information såsom f.eks. antal aktivitetstilmeldinger, fremmødet, bødekasse og meget mere.

Systemet gør det desuden muligt at sende fællesbeskeder på mail til alle spillere på én gang. Træneren kan frit oprette så mange spillere til holdet, han/hun har lyst til.

Både spillere og træner kan synkronisere Holdsport-kalenderen med sin egen personlige kalender og på den måde bevare hele overblikket. Det samme kan spillernes forældre, da det på Holdsport også er muligt at oprette sig som forælder til et barn. Det er kun barnet, som figurerer på spillerlisten, men forælderen kan administrere aktiviteter, betaling mm. på vegne af barnet. 

Hvis det lyder som noget for dig, så opret dig gratis på Holdsport ved at klikke "Opret profil" på denne side.Populære artikler
Hvor meget må man pace sit barn til sport?

Må man presse sit barn til at dyrke en bestemt sport, eller skal lysten komme naturligt? 

bayern-munchen-trojer Bayern Munchen trøjer | Besøg vores Bayern Munchen shop

Har du fået fat i de nye Bayern Munchen trøjer? Her kan du læse en anmeldelse af de nye fodboldtrøjer fra Baye…

Sommercamp Sommercamp - Online medlemstilmelding og betaling

Er du ansvarlig for en sommercamp, men mangler et system til at holde styr på tingene? 

Gør som 784000 andre og opret dig hos Holdsport