Holdsport Pro for hele klubben: Ingen reklamer og fuld funktionalitet


Benytter din forening Holdsport som medlemssystem, eller overvejer i at skifte til Holdsport, så er klubabonnementet Holdsport Pro det sikre valg.

Holdsport Pro er nemlig for klubben, der ønsker fuld funktionalitet, ingen reklamer og udvidet telefonsupport  alle hverdage til både opsætning på Holdsport, men også generel hjælp til systemet.

Prisen er 1,10 kr. pr. medlem pr. måned ex. moms

Herunder kan du se, hvad Holdsport Pro konkret giver jer som forening:

    

    

Skab værdi for klubbens sponsorer

Udover at købe sig fri for reklamer, får i med Holdsport Pro mulighed for at gøre noget helt nyt for foreningens sponsorer.

Bring dem tættere på jeres medlemmer og tjen penge til klubkassen. Som forening kan i nemlig selv vælge at håndtere bannerpladsen på tværs af alle enheder og sælge denne plads til sponsorerne.

Klubreklamer.jpg

For klubbens sponsorer er der enorm værdi i at blive eksponeret på Holdsport for alle medlemmer, da Holdsport-appen fungerer som klubbens midtpunkt pga. den daglige kommunikation, tilmelding til aktiviteter, betaling af kontingent og meget mere. Vi ved, at en klub på 400 medlemmer gennemsnitligt oplever 2 sidevisninger pr. medlem hver dag, hvilket på månedsbasis løber op i 25.000 sidevisninger på app og PC.

Benyt denne unikke mulighed for at give jeres sponsorer fuld valuta for pengene og opnå massiv eksponering lige præcis der, hvor medlemmerne befinder sig.

   

CFR-indberetning af medlemstal gjort nemt

I december måned åbner den årlige indberetning af foreningers medlemstal til Central ForeningsRegister. Dette kan gøres i hånden, men hvorfor ikke få Holdsport til det?

Oplysningerne synkroniseres dermed automatisk fra medlemsoversigten til CFR-portalen ved at optælle, hvor mange medlemmer foreningen har fordelt på køn, alder og sportsgren. 

Den grundlæggende regel i foreningsdanmark er, at et medlem, der har været en del af en forening i minimum 3 måneder i det forgange år, skal tælle med i indberetningen - også selvom medlemmet ikke længere er en del af klubben, når vi runder december måned, og der åbnes op for CFR-registreringen. Dette tager Holdsport naturligvis højde for.

   

Spar tid med afdelinger

Et arrangement står for døren, og du går i gang med at oprette aktiviteten i kalenderen én for én på et hold ad gangen. Kan du nikke genkendende til denne trivielle proces, så er Holdsport Pro løsningen.

Afdelings-funktionen lader jeg oprette og inddele hold i afdelinger, så i med fordel kan oprette aktiviteter i specifikke afdelinger på én og samme tid. Eksempelvis en afslutningsfest for alle seniorhold eller et stævne kun for ungdomsholdene. I en større forening er denne funktion guld værd.

Skærmbillede 2020-04-20 kl. 10.36.19.png

Afdelinger er også et stærkt værktøj, når der skal kommunikeres ud fra Holdsport. Lige så vel som I kan skrive mails udelukkende til trænere eller spillere, så kan I vælge en hel afdeling af flere hold ud og informere om, at en aktivitet er aflyst eksempelvis. 

  

Ingen aktivitetsstøtte uden fremmødestatistik

Et andet væsentligt element ved Holdsport Pro handler om fremmødestatistik. 

Al den daglige interaktion og tilmelding til aktiviteter fra medlemmernes side via Holdsport-appen kommer nemlig administratoren til gode, når der skal søges aktivitetsstøtte gennem den lokale kommune. Denne information omkring aktivitetsniveauet ligger Holdsport inde med.

Filtrér de nødvendige aldersgrupperer, som du ønsker, og Holdsport giver dig den nødvendige data i en given periode. Så ved du altid, hvor mange aktivitetstimer aldersgrupperne har haft, og hvad gennemsnittet er. 

Snyd ikke dig selv for dette fantastiske værktøj og spar massere af tid.

  

Definér jeres egne klubbetingelser 

Medlemmer kommer og går, men vil i være sikre på, at både nye og eksisterende medlemmer har læst og accepteret jeres klubbetingelser, så skal i vælge Holdsport Pro.

Her får i nemlig mulighed for definere egne klubbetingelser, hvor accept af disse er obligatorisk for nye medlemmer ved anmodning om medlemsskab. Både når de ansøger fra Holdsports hjemmeside og fra foreningens hjemmeside. 

Skærmbillede 2020-04-20 kl. 09.55.43.png
På foreningens hjemmeside skal nye medlemmer acceptere klubbetingelser før anmodning om medlemsskab

Et allerede eksisterende medlem vil modtage et pop-up vindue på Holdsport, hvor klubbetingelser skal accepteres.

  

Nyhedsbrev til alle klubbens medlemmer

Ønsker i at viderebringe vigtig information til alle klubbens medlemmer, er nyhedsbrevsmodulet essentielt. 

Her kan I kommunikere ud til alle medlemmer og tidligere medlemmer, som har valgt at forblive nyhedsbrevsmodtager. Funktionen er kun tilgængelig i Holdsport Pro, og det samme gælder klubnyheder, som i kan vælge at fastgøre til holdoversigten, så det er det første, medlemmerne ser, når de tilgår Holdsport-appen.


Hvordan kommer vi i gang med Holdsport Pro?

Holdsport Pro kan aktiveres ved at kontakte telefon 53 76 02 22. Tøv ikke med at kontakte os for yderligere spørgsmål omkring Holdsport Pro generelt.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner