Fodbold i verdensklasse

indhold.svg

Vores egen lille danske Superliga er noget helt specielt. Det er på ingen måde verdens bedste liga, men det er vores liga. Her kan vi følge vores lokale helte, om det så er Randers, Viborg eller Sønderjyske. Men vi må nok erkende, at det ikke altid er lige sjovt, at sidde på en kold tribune, og se på en halvsløj bane med 11 spillere fra primært Danmark og Sverige og lidt fra nogle andre lande. Så er det sjovere at se på spillerne som løber rundt i den italienske Serie A, den spanske La Liga eller den engelske Premier League. Hvordan gør man det, når det ikke altid er lige nemt at rejse til Barcelona for eksempel? Vi giver dig her en guide til, hvor du finder det bedste internationale fodbold, fordelt på de danske TV-kanaler.

Sydeuropæisk temperament

Er man til teknisk elegant fodbold, eller forsvarsspillere som for alvor forstår at forsvarer, så skal man kigge mod sydeuropa. I den italienske Serie A har der alle dage været noget af det bedste forsvars fodbold, og dette har gennem de seneste mange år været med Juventus som flagskibet i europæisk fodbold. I den spanske La Liga ved vi, at her er det smukke driblinger og de flotte hold som har hjem, og dette med Real Madrid og Barcelona som to af de allerstørste klubber. Men hvor finder du dem, og hvor kan du streame kampene? Det kan du gennem TV2 Sport X, som har haft rettighederne til at vise de to ligaer gennem de seneste to år. TV 2 Sport kan tilkøbes som TV-kanal, eller du kan streame den gennem eksempelvis YouTV. 

De to ligaer er evigt aktuelle, og på trods af at specielt La Liga har mistet et par prominente navne i form af Messi og Ronaldo, så finder du fortsat nogle af verdens bedste fodboldspillere i de to lande. Ud over fantastiske spillere, så vil du også kunne opleve dybt passionerede fans.

Fodboldens hjemland

Er du mere til den mere brutale form for fodbold, så er England stedet at kigge imod. Premier League har for alvor slået sig fast som verdens bedste liga. Den byder på klubhold som Manchester United, Manchester City, Liverpool og Chelsea. På spillersiden betyder det spillere som Ronaldo, Lukaku, De Bruyne og Salah. Lækkerbisken på lækkerbisken simpelthen. I Danmark kan du finde den engelske liga hos TV3 Sport, som ligeledes kan streames gennem YouTV.

Skærmbillede 2021-11-30 kl. 08.40.27.png


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner