Det skal du bruge for at spille den nye ketcher sport padel

indhold.svg

Har du også læst en masse gode ting om den nye ketcher sport padel? Så er du måske interesseret i at give det et forsøg? Især hvis du allerede er helt vild med andre ketcher sportsgrene som tennis eller badminton. Læs med i artiklen her og find ud af, hvad padel er, og hvad du skal bruge for at komme i gang med at spille denne perfekte holdsport.


Hvad er padel?

Padel er en form for ketchersport, du kan spille hele året rundt, da det både kan spilles indendørs og udendørs. Sporten er let at komme i gang med, og alle kan spille det. Padelbanen er omgivet af glas og trådhegn, som begge bliver brugt som en del af spillet og reglerne. Man skal være fire til at spille, som gør padel til den perfekte holdsport, og kort fortalt er det en form for tennis, hvor bolden gerne må ramme bag og ydervæggene (glas og trådhegnene), som en del af spillet. Ret hurtigt vil du altså kunne forstå reglerne, hvis du bruger lidt tid på at sætte dig lidt ind i dem.

Skærmbillede 2021-06-09 kl. 12.29.49.png


Dette bat skal du bruge

Når du skal til at spille padel, skal du selvfølgelig have et bat, som passer til netop denne sportsgren. Det er et padelbat, som ikke har strenge på sig ligesom, der er i tennis eller badminton. Battet minder lidt ligesom et bordtennisbat i den forstand. Man kan få mange forskellige bat til forskellige niveauer af padel. Derfor er det også vigtigt, at du finder et bat, som passer til netop det niveau, du skal spille på. På linket kan du finde en masse gode information om, hvilket padel bat du skal vælge.


Denne bold bruges i padel

Hvilken bold bruger man så til at spille padel? Bolden ligner faktisk en lille smule en tennisbold, og den har lidt den samme måde at bevæge sig på. Dog er bolden lidt mindre i størrelse, og dens tryk er lidt lavere end ved en tennisbold.


Disse sko er gode til padel

Hvis du bliver bidt af padel, kan det være en god ide at investere i nogle gode sko til netop padel, så du med dem kan blive bedre og bedre. En god padelsko skal give spilleren et godt greb i banen, samtidig med at der er mulighed for at glide en smule, når man stoppes hurtigt op og skal ramme bolden.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner