Everton trøje | Find de laveste priser her!

Everton trøje: The Toffees

Everton er indbegrebet af stabilitet! Her har vi at gøre med en klub, som har været med i det fineste selskab i engelsk fodbold i de sidste mange årtier. Everton har aldrig haft et budget som har tilladt dem at spille med om titlerne i engelsk fodbold, men ansættelsen af David Moyes i 2002 fik virkelig Everton etableret som en meget respekteret klub i engelsk fodbold. Du kunne virkelig regne med at de var i den øverste halvdel af den bedste række.

David Moyes bragte i sin tid noget stabilitet ind i klubben, som har betydet, at Everton altid har været en kandidat til at skulle spille med om pladserne i europæisk fodbold. De har aldrig formået at kunne spille med om de sjoveste pladser i Champions League, men har i de sidste 2 årtier ligget lige under de allerstørste hold. Du kan altid regne med, at Everton spiller med i den sjove halvdel af Premier League, også selvom klubben har haft svært ved at finde den rigtige manager efter David Moyes tog til Manchester United til starten af 2013/14 sæsonen.

Denne sæson ligner i høj grad de forgangne sæsoner. Et ambitiøst transfervindue gjorde, at Evertons fans håbede at man kunne udfordre de 6 store i Premier League, men det niveau har klubben desværre ikke nået. De ligger i skrivende stund på 9. pladsen i den hjemlige liga, og det er lidt under forventningen. Denne sæson har ikke været sæsonen, hvor man kunne tage skridtet op, men er der mon udsigt til at klubbens fans kan forvente en top 6-placering næste sæson? Vi har taget et nærmere kig på denne sæsons Everton trøje, som virkelig er et tophold værdigt!

Everton har i 2018/19 fortsat samarbejdet med Umbro, som står for at producere Evertons trøjer. Her hos Holdsport er vi helt vilde med Umbros trøjer. Og denne sæsons trøje til Everton er ingen undtagelse. Evertons trøje fra sidste sæson var rigtig lækker, men vi synes nu alligevel at denne sæsons udgave er helt fortrinlig. Der er sket en masse ting, så vi kigger lidt nærmere på denne sæsons vidunderlige Everton trøje!

everton trøje

Hvor skal man starte? Det kan være et godt spørgsmål med denne sæsons trøje fra Umbro. Trøjen er produceret i 100% polyester og i et letvægtsmateriale, som gør oplevelsen med trøjen utrolig komfortabel.  Kraven har i år fået et stort visuelt løft. Kraven er blevet hævet en lille smule, nærmest blevet til en crew neck. Kanten på kraven har fået en hvid stribe og det fremhæver virkelig den anderledes krave, som denne sæsons trøje har fået. Der er også kommet knapper ved halsen, som er med til at give den et lidt mere klassisk, classy look.

Kigger vi på basen af trøjen har vi igen et stort visuelt løft. Everton er kendt for deres blå farve, og den er der ikke lavet om på. Dog er der sket noget på trøjen, som man måske ikke lige opdager ved første øjekast. Basen af trøjen er ikke bare helt almindeligt, ensfarvet blå. Der er leget med nuancerne, idet der er tilføjet noget, som bedst kan beskrives som mesh. Et mønster, som giver et kæmpe visuelt spil med den blå farve, som ellers hurtigt kan blive kedelig. Det er på ingen måde tilfældet her, da trøjen virkelig lever med det her nye mønster. Fantastisk detalje af Umbro, hvis du spørger os!

Ærmerne er af et lidt mere klassisk look, hvor det er totalt ensfarvet uden det her mønster, som basen af trøjen har. Det fungerer også utrolig godt som kontrast til resten af trøjen. Kanten af ærmerne bærer også præg af trøjeproducenten, Umbro, hvor der er broderet et mønster ind med deres velkendte ”dobbelt diamant” logo. Endnu en lækker, lille ting, som gør en stor forskel.

Denne sæsons trøje for ”The Toffees” er et mesterværk i vores bog. Niveauet af detaljer på en trøje, som ellers nemt kan blive kedelig, er virkelig højt. Det er svært at finde noget negativt at sige om den her trøje, som vi virkelig synes er gennemført. Absolut blandt de lækreste trøjer rundt omkring på de engelske stadions i denne sæson. Hvad synes du? Deler du vores begejstring eller er du mere skeptisk?  

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner