Sportstøj fra NICO Active | Perfekt til løb, træning og fritid

Står du og mangler nyt sportstøj? Det er selvfølgelig vigtigt at have det helt rigtige tøj på, når du bevæger dig ud på løbeturen, i fitnesscenteret, eller hvis du blot skal have noget komfortabelt sportstøj på i fritiden. Især i disse tider hvor folk bliver mere og mere bevidste om at dyrke motion og føre en sund livsstil! Det er naturligvis noget, vi hylder hos Holdsport. Derfor er vi her hos Holdsport naturligvis på pletten for jer og har fundet en helt ny kollektion af sportstøj frem til jer. Mærket hedder NICO Active og er et lækkert mærke. I denne anmeldelse kigger vi på et helt sæt fra NICO Active, som inkluderer bukser, t-shirt, sweatshirt og som en bonus en termotrøje! Den er en splinterny kollektion fra NICO, som du finder lige her

NICO Active er måske ikke et mærke, der umiddelbart ringer en klokke, men det skal du på ingen måde lade dig skræmme af! Når man står i sportstøjet i hånden, føles det utrolig lækkert. Det er ingen tvivl om materialets kvalitet, og som en bonus er designet flot! Der er altså slet ingen grund til at rynke på næsen og løfte brynene, bare fordi det ikke et af de helt store mærker!

NICO Active Tee: Løbetøj

sportstøj-nico-2.png

Denne t-shirt fra NICO er komfortabel og lækker. Den egner sig helt perfekt til løb og som del af et sæt løbetøj på grund af funktionaliteten, som t-shirten besidder! Ved første øjekast ser man en helt klassisk løbe-t-shirt. Den er helt grå men med et med mesh-mønster, hvilket Som giver en masse liv til looket til trods og fjerner det ‘kedelige’ fra den grå farve. Derudover har t-shirten en rund hals og et refleks-detaljer - blandt andet logoet. Den er fremstillet i 100% polyester og er samtidig åndbar og svedtransporterende, hvilket gør den utrolig velegnet til løb, som tidligere nævnt. Fugt og sved forsvinder hurtigt i det hurtigttørrende materiale! Men den kan også være perfekt i træningscentret eller i mange andre situationer. Når man tager t-shirten på er føles den super komfortabel, og pasformen er god. Ikke for løs og ikke for tætsiddende - den føles bare rar. Måske lyder det som en lille ting, men som kun gør komforten bedre: logoet er ikke broderet på t-shirten, som efterlader syningerne indersiden - logoet er limet fast på ydersiden, så det på ingen måde generer, når du eksempelvis bevæger dig ud på din løbetur! 

NICO Sportstøj: Træningsbukser og hyggebukser 

Som næste del af sportstøjet kigger vi på et par lækre sweatpants fra NICO! Og så tænker du måske, at det ikke umiddelbart er sportstøj. Disse sweatpants er ikke blot hyggebukser, som du bruger om søndagen, når du smider dig på sofaen. Her får du et par bukser, der også er velegnede til træning nede i fitnesscentret, eller når du er i gang med din opvarmning. Bukserne er lavet i 95% bomuld og 5% elastan. Og det er netop elastan i stoffet, der gør bukserne funktionelle og gode at træne i! NICO har placeret det strategisk og kalder det ‘4-way stretch’. Det giver en dejlig bevægelsesfrihed, så hvis du hopper i disse sweatpants og tager ned for at træne, så du ikke være bange for, at de ødelægger din træning, fordi de begrænser på ingen måde dine bevægelser. Samtidig sidder de lidt tættere ned mod fødderne, så du heller ikke skal bekymre dig om flagrende bukseben eller ‘trompet’-lignende bukser! Derudover er komforten også helt i top i disse bukser med elastik og snørestrop i livet, som du selv kan justere! Bukserne er helt grå og klassiske i looket.

sportstøj-nico-1.png

NICO Canon Sweatshirt: Perfekt til træning

Som en del af dette sæt sportstøj kigger vi også på en sweatshirt fra NICO - og den er helt fantastisk! Ligesom bukserne er den også fremstillet i 95% bomuld og 5% elastan. Selvom det er en sweatshirt, så har den fået en lynlås hele vejen ned gennem midten, så du også kan bruge den som en cardigan - en virkelig dejlig funktion. Derudover har trøjen også en hætte. Designet er super flot med et skråt, nedadgående snit, som mødes på midten. På hver side af snittet skifter den grå farve markant til anden grå nuance, som ser virkelig godt ud! Den lysegrå farve løber også hele vej ned på inderside af ærmer - det spiller virkelig godt. Som med sweatpants fra NICO bidrager elastanen til funktionaliteten. Det gør den lækker at have på og giver en dejlig bevægelsesfrihed, som gør den velegnet til både træning og afslapning i din fritid! Hvis du blot har tænkt dig at bruge trøjen som en fritidstrøje, er det selvfølgelig også vigtigt, at din nye, lækre trøje har lommer - og det har sweatshirten naturligvis. Alt i alt en super komfortabel trøje med høj funktionalitet. Et produkt, der er helt i top.

sportstøj-nico.png

Vil du læse mere?

New Balance løbesko - Komfort og perfekt til træning

Craft løbetøj - Funktionelt og lækkert

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner