Craft løbetøj | Få fat i det hele rigtige løbetøj

indhold.svg

Craft løbetøj: Et sikkert valg!

Løb er gennem de senere vokset i popularitet. Flere og flere danskere bevæger sig ud på gaderne og ud i skoven på en rask løbetur for at få klaret motionen. Til gengæld er det ekstra vigtigt at klæde sig ordentligt på i et land som Danmark, hvor vejret er så omskifteligt. Især i løbet af denne kolde vintertid er det essentielt, at vi pakker os ordentligt ind for at undgå sygdom og samtidig gøre løbeturene så komfortable som overhovedet muligt. Derfor er det vigtigt, at man ikke kun går ud og køber et par lækre løbesko, hvis resten af påklædningen ikke er egnet til vind og vejr! Hvis du vil være sikker på at vælge tøj til løbeturen er Craft løbetøj et sikkert valg. Craft løbetøj er garanti for høj kvalitet, som vi har kigget på i samarbejde med Billigsport24, hvor du finder et stort udvalg af løbetøj fra forskellige mærker!

TIP: Se kæmpe udvalg af Craft hos Intersport - Se oversigt her

Udstyr til løb er efterhånden blevet en jungle at finde rundt i, hvilket naturligvis skyldes den eksplosive vækst, der har været i løb som motionsform. Hvor man før i tiden blot hoppede i par slidte kondisko, et par shorts og en løs t-shirt, er det nu blevet til en videnskab at vælge det rigtige. Derfor kan du med ro i sindet vælge Craft løbetøj. Craft er et sikkert valg og ekstremt populært blandt løbere. Der bliver kælet for funktionaliteten og detaljerne, hvilket gør deres løbetøj til et stærkt brand, der leverer nogle fantastiske produkter, du kan regne med. Hos Holdsport har vi kigget på et løbesæt fra Craft, hvor der både indgår tights og en løbejakke.

craft løbetøj


Løbejakke: Craft Mind Blocked

Denne Craft løbejakke føles let og lækker, når man tager den på! Materialet er af 100% polyester, som er overfladebehandlet. Det betyder, at jakken er vind- og vandtæt, hvilket er en essentiel funktion, når du bevæger dig ud på løbeturen i det kolde og sure vintervejr. Det sjove går hurtigt af en løbeturen, hvis man er gennemblødt fra første minut. Derudover er den løbejakken konstrueret med normal pasform, så hverken sidder for stramt eller for løst. Dette giver selvfølgelig også mening, da jakken er det yderste lag af påklædningen - der skal simpelthen være noget bevægelsesfrihed.

Udover at sørge for at du er komfortabel i forhold til vind og vejr, er det selvfølgelig også vigtigt, at løbejakken lader dig slippe af med alt varmen! Dertil har Craft løbejakken et ventilationspanel på ryggen, som hjælper med at slippe den varme luft ud fra jakken. Det kan nemlig hurtigt blive varmt at løbe med en jakke på - men derfor vil man stadig ikke undvære vind- og vandtætheden! Samtidig er jakken konstrueret i et svedtransporterende materiale, som sørger for at flytte fugt og sved fra indersiden af jakken til ydersiden.

craft løbetøjcraft løbetøj

Løbejakkens funktionalitet er helt i top! Ingen tvivl om det. Men hvordan er looket? Det synes at blive et vigtigere og vigtigere element for motionister, at man ser godt ud samtidig! Til denne Craft løbejakke er der faktisk ikke så meget hurlumhej eller fiksfakserier. Vi har her med en helt ensfarvet jakke at gøre, som du selvfølgelig kan finde i lige præcis den farve, som du ønsker - uanset om det er neongul, blå, rød eller andre. Et godt råd til løberen, der løber i disse mørke tider: vælg en så opsigtsvækkende farve som muligt (læs: NEONGUL)! Det er et vigtigt element, når man bevæger sig ud på løbeturen, så man hjælper bilister og cyklister med at få øje på dig komme susende! Derudover er jakken naturligvis udstyret med reflekser.

Løbetights: Craft Mind Tights

craft løbetøj

Når det kommer til løbetøj og benene, findes der mange forskellige meninger og holdninger. Der findes folk, som sværger til tights og aldrig kunne finde på at løbe i andet. Omvendt findes der selvfølgelig også løbere, så er ukomfortable i tætsiddende tights. Der er intet, der er rigtigt eller forkert, for du præsterer bedst, så længe du er komfortabel i dit løbetøj! Holdsport har dog valgt at kigge på Craft Mind Tights. Når det kommer til tights (som selvfølgelig sidder tæt) er elasticiteten super vigtig - de skal både sidde tæt, men de må heller ikke stramme og være ukomfortable. Derfor ligger hemmeligheden bag tights i materialet. Her er det ikke som vi kender det fra så meget andet træningstøj i 100% polyester. Disse Craft Tights indeholder 92% polyester og 8% elastan. Det betyder, at du har masser af bevægelsesfrihed, selvom de er tætsiddende! Derudover har disse tights som endnu en komfort funktion også en justerbar taljestrop. En meget vigtig detalje - og endnu vigtigere her end for løbejakken - svedtransport. På samme måde som løbejakken fra Craft har tightsne selvfølgelig også reflekser - for din egen sikkerheds skyld! Derudover er der ikke mange kommentarer til designet og udseendet. De er sorte. Slut.

Craft løbetøj: Find det hos Billigsport24

Så står du også mangler nyt løbetøj? Så er Craft løbetøj bestemt ikke et dårligt valg! Hop ind til Billigsport24 og se det store udvalg af løbetøj til herrer og damer. Du finder løbetøj i mange forskellige mærker og prisklasser. God løbetur!

Læs en af Holdsports andre artikler:

New Balance løbesko - Fresh Foam 1080

SELECT fodbold - Brilliant Super fra Pro-serien

Roma trøje - Den italienske hovedstad

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner