Sommercamp - Online medlemstilmelding og betaling

Er du ansvarlig for en sommercamp, men mangler et system til at holde styr på medlemstilmelding, betaling og aktivitetspåmindelse? Så er Holdsport din nye favoritapp! I stedet for at spilde tiden med at krydse betalinger og fremmøde af i et ark, får du helt gratis en udførlig medlemsliste med alle de oplysninger, du har brug for. Herfra kan du nemt sende fællesmails til alle eller flere på én gang, lige så vel som at børnenes forældre også kan interagere i systemet og se sportscampens aktiviteter.

Sommercamp - Online medlemssystem til betaling og tilmelding
Eksempel på hvordan det link, Holdsport generer ved oprettelse af et event, ser ud. Her er det fodboldklubben ASA´s årlige fodboldskole i børnenes sommerferie.

I Holdsport kan man med en "klub", som det hedder i systemet, oprette et "Event", som fungerer som en sommercamp, fodboldskole, håndboldskole, eller hvad man end står og skal arrangere i en sommerferie, hvor ungerne skal aktiveres gennem sjov og leg. Man sørger for at:

  • Navngive eventet
  • Sætte max. antal deltagere, inden tilmeldingen automatisk lukker
  • Definér en sportsgren og et tidsinterval for både tilmelding og deltagelse
  • Sætter en pris for deltagelse i Sommercampen
  • Tilføjer et kontonummer
Sommercamp - Online medlemssystem til betaling og tilmelding
Eksempel på hvor campens priser oplyses/indtastes i Holdsport. Tillægsydelse er valgfrit at købe for medlemmerne - her eksemplificeret ved en sportstaske.

Hvis campen indebærer et valg af spillertrøje, joggingsæt, strømper eller andet, som indgår i den samlede pris for campen, kan et tilmeldingsvalg indføres, så medlemmerne vælger eks. størrelse Small, Medium mm. Når eventet er oprettet, genererer systemet et link, hvor deltagerne kan melde sig til med de rigtige informationer og betalingsoplysninger, som vist i billedet øverst på denne side. 

Sommercamp - Online medlemssystem til betaling og tilmelding
Tilmeldingsvalgmuligheder i Holdsport. Administratoren navngiver selv materialerne, som indgår i campens tilmelding, hvorefter børnene vælger størrelse.

I takt med at foråret og solen skrider frem, bliver det tid til at bestille spillersæt og/eller andet materiale til børnene. Holdsport genererer her et overblik over de tilmeldingsvalg, deltagerne har valgt i oprettelsesformularen, så det er nemt at bestille hjem i de forskellige størrelser, farver mm.

Sommercamp - Online medlemssystem til betaling og tilmelding
I eksemplet her ved den ansvarlige i ASA's fodboldskole, at 9 børn skal have spillertøj i st. 164 cm, 8 personer i small og så fremdeles.

Med medlemslisten og de individuelle betalinger på plads kan du som sommercamp-ansvarlig nu udnytte Holdsport som et effektivt påmindelsessystem, fuldstændig ligesom ca. 500.000 brugere gør på mere end 68.000 hold fordelt på næsten 9.000 klubber.

Opret aktiviteterne i kalenderen - Og systemet klarer resten. Notifikationer udsendes herefter automatisk, så børn og forældre ved, hvornår campens næste aktivitet finder sted, og hvad den indeholder. 

Lyder dette som noget for dig/jer, så kan du helt omkostningsfrit oprette sommercampen ved at klikke på "Opret profil" i højre hjørne af denne side. Udfyld formularen, og vælg til sidst "Opret Klub". 

Sommercamp - Online medlemssystem til betaling og tilmelding
Kalenderfunktionen i Holdsport. Fyldt op med fodboldskoleaktiviteter

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner