FCK trøje | Find billige FCK fodboldtrøjer her

Køb din nye FCK trøje billigst her

fck trøje

FCK trøje: Byens stolthed

FC København har været stormagten i dansk fodbold, lige siden Superligaen kom til. Der kan ikke være meget tvivl, når vi tager et kig på antallet af mesterskaber, som FCK har hevet 12 af hjem siden 1991, hvilket er en ganske imponerende statistik. Sidste sæson (17/18) måtte de hvide i FCK trøjer se mesterskabet gå til den midtjyske hede og FC Midtjylland. Til gengæld har FCK nærmest været ustoppelige i år. Mesterskabet kan praktisk talt ikke glippe. Skal du fejre det ved at købe den nye FCK trøje? Vi har samlet de absolut skarpeste priser, så du kan købe en billig FCK trøje, så du kan støtte op om Byen Stolthed!

FCK blev grundlagt i 1992 gennem en fusion af B1903 og Københavns Boldklub (KB). Siden da har klubben stort set ikke set sig tilbage. Det er blevet til mange trofæer - både danske mesterskaber og pokaltitler lige siden. Derudover har FCK også uden sammenligning været den bedste repræsentant for danske klubhold i europæisk sammenhæng. Blandt andet kvalificerede de sig for første gang i 2006 til Champions League gruppespillet, hvilket i sig selv er en stor bedrift af et dansk klubhold. I 2010/11 formåede FCK endnu engang at kvalificere sig til Champions League gruppespillet. Denne gang skulle successen dog blive endnu større! Her formåede FCK at spille sig videre fra puljen, hvor de mødte selveste Barcelona. Derudover var græske Panathinaikos og russiske Rubin Kazan også en del af puljen. Efterfølgende trak FCK Chelsea i 1/8-dels-finalen, hvor de dog måtte se sig slået over to kampe. I de senere år har FCK kvalificeret sig yderligere to gange til gruppespillet i Champions League, dog uden at gå videre fra puljen.

Denne FCK trøje er lavet af Adidas i et helt minimalistisk design. Designet på den nye FCK trøje er klassisk og simpelt. FCK trøjens base er helt hvid, men naturligvis er den piftet en smule op af FC Københavns blå farver. Kraven på FC Københavns trøje er har fået den blå farve. Derudover er de klassiske Adidas striber helt over skuldrene samt ærmekanterne også blevet blå. Den simple kombination af farver uden for mange detaljer, fungerer rigtigt godt! Den nye FCK trøje er virkelig lækker at se på!

Udover at være lækker at se på, er den også super komfortabel at have på. Med Adidas som producent af den nye FCK trøje er den fremstillet i 100% polyester. Adidas bruger deres helt egen nedkølende teknologi i stoffet, som hjælper dig med at være komfortabel og tør under hele kampen! Adidas Climacool-teknologi er e super åndbart og tørrer ekstremt hurtigt. Stoffet hjælper med at lede sved og fugt væk fra krop og frem mod overfladen, så du undgår, at din nye FCK trøje klæber fast til kroppen. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner