Tre tips til at holde den bedste holdfest

indhold.svg

Der er ikke noget, der binder et sportshold bedre sammen end en god holdfest. Måske spiller du på et hold, der mødes en eller to gange om ugen, men oftest er det kun med det formål at spille en eller to timers fodbold, håndbold eller lignende. 

En holdfest kan være med til at rykke jeres hold tættere sammen i bussen og skabe venskaber, der ikke eksisterede forinden. I denne artikel giver vi tre tips til, hvordan man afholder den bedste holdfest.

 

Konkurrencer kan løsne stemningen

Til en god holdfest er der nogle konkurrencer, som kan være med til at løsne stemningen. Dette kan være alt lige fra traditionelle lege såsom gæt og grimasser eller quizzer, men det kan også være mere kreative lege, som I selv finder på.

Her kan alle deltagende med fordel blive delt op i to eller flere hold, hvorefter holdene skal dyste i forskellige discipliner. 

Til en god konkurrence hører også en god præmie. Denne præmie kan også være lidt alternativ og vække en sjov stemning i lokalet. Kun fantasien sætter grænser og alt lige fra en g punkts vibrator til et års forbrug af toiletpapir skaber godt humør blandt gæsterne. 

 

Læg et godt program for resten af aftenen

At være festarrangør forpligter, og det er din opgave at sørge for, at der er styr på, hvad der skal ske i løbet af aftenen. De bedste holdfester har en klar plan for, hvordan aftenen skal foreløbe.

Et eksempel på en aften med et godt program kan være en forfest i klubben, hvor der serveres mad og drikke. Herefter går turen ind til centrum, hvor der er bestilt drinks og sjusser på en lokal bar. Til sidst kan aftenen slutte på et af byens populære diskoteker.

Andre holdfestarrangører vælger at gribe dagen en smule anderledes an. Dette kan være med teambuilding-relaterede aktiviteter såsom en tur på gokart- eller paintballbanen – eller måske en tur ud på det lokale fodboldstadion for at se et Superligaopgør. 

Skærmbillede 2020-09-16 kl. 08.55.16.png

 

Kun fantasien sætter grænser

Når du afholder en holdfest, skal du være bevidst om, at kun fantasien sætter grænser. Ofte er holdfest forbundet med sjov og ballade, og det kan i mange tilfælde ende ud i nogle alternative aktiviteter såsom dem nævnt i forrige punkt. 

Derfor vil du helt sikkert blive mødt med accept og begejstring ligemeget, hvad du planlægger. Det vigtigste er, at I er sammen som hold og formår at skabe minder sammen, der kan gøre det endnu sjovere at gå til sport i hverdagen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner