Player_slider

Artikler

Tre tips til at holde den bedste holdfest

Der er ikke noget, der binder et sportshold bedre sammen end en god holdfest. Måske spiller du på et hold, der mødes en eller to gange om ugen, men oftest er det kun med det formål at spille en eller to timers fodbold, håndbold eller lignende. 

En holdfest kan være med til at rykke jeres hold tættere sammen i bussen og skabe venskaber, der ikke eksisterede forinden. I denne artikel giver vi tre tips til, hvordan man afholder den bedste holdfest.

 

Konkurrencer kan løsne stemningen

Til en god holdfest er der nogle konkurrencer, som kan være med til at løsne stemningen. Dette kan være alt lige fra traditionelle lege såsom gæt og grimasser eller quizzer, men det kan også være mere kreative lege, som I selv finder på.

Her kan alle deltagende med fordel blive delt op i to eller flere hold, hvorefter holdene skal dyste i forskellige discipliner. 

Til en god konkurrence hører også en god præmie. Denne præmie kan også være lidt alternativ og vække en sjov stemning i lokalet. Kun fantasien sætter grænser og alt lige fra en g punkts vibrator til et års forbrug af toiletpapir skaber godt humør blandt gæsterne. 

 

Læg et godt program for resten af aftenen

At være festarrangør forpligter, og det er din opgave at sørge for, at der er styr på, hvad der skal ske i løbet af aftenen. De bedste holdfester har en klar plan for, hvordan aftenen skal foreløbe.

Et eksempel på en aften med et godt program kan være en forfest i klubben, hvor der serveres mad og drikke. Herefter går turen ind til centrum, hvor der er bestilt drinks og sjusser på en lokal bar. Til sidst kan aftenen slutte på et af byens populære diskoteker.

Andre holdfestarrangører vælger at gribe dagen en smule anderledes an. Dette kan være med teambuilding-relaterede aktiviteter såsom en tur på gokart- eller paintballbanen – eller måske en tur ud på det lokale fodboldstadion for at se et Superligaopgør. 

 

Kun fantasien sætter grænser

Når du afholder en holdfest, skal du være bevidst om, at kun fantasien sætter grænser. Ofte er holdfest forbundet med sjov og ballade, og det kan i mange tilfælde ende ud i nogle alternative aktiviteter såsom dem nævnt i forrige punkt. 

Derfor vil du helt sikkert blive mødt med accept og begejstring ligemeget, hvad du planlægger. Det vigtigste er, at I er sammen som hold og formår at skabe minder sammen, der kan gøre det endnu sjovere at gå til sport i hverdagen.

Populære artikler
Skærmbillede 2020-01-14 kl. 11.31.02.png Kom godt i gang med din online spilleoplevelse

Spilleverdenen kan være svær at finde rundt i. Få hjælp til at finde lige præcis dit casino her.

DSC04721.jpg For meget træning kan ødelægge store talenters karriere

Overbelastningsskader hos unge atleter kan føre til livsvarige smerter. 

liverpool_troje Liverpool trøje | Billige fodboldtrøjer hos UnitedSport.dk

Leder du efter den nyeste Liverpool trøje fra 18/19-sæsonen, så besøg vores Liverpool shop.  Her kan du få et …

Gør som 1049000 andre og opret dig hos Holdsport