Sportstaske: Find din nye taske til sport og fritid

indhold.svg

Sportstaske - til fritid og sport!

Vi kender det alle sammen. Vi er på vej træning, men den gamle slidte sportstaske, der ligger inde i skabet kan snart ikke mere. Remmen er næsten revet i stykker, der er gået hul i den, og den er ikke stor nok. Det er på tide at få fat i en ny sportstaske, tænker du. Men du får det aldrig gjort. Irriterende! Nu er det på tide. Med den helt rigtige sportstaske transporterer du nemt og bekvemt dit tøj og alt dit sportsudstyr til træning og kamp. Din sportstaske skal være komfortabel, kunne rumme alle dine ting og samtidig beskytte dit udstyr.

Sportstasker er meget almindelige - og en meget populær type taske. En sportstaske er en som regel stor og cylinderformet. Oftest har sådan en taske har tendens til at tilbyde mindre organisation, men til gengæld et større hovedrum til opbevaring. Du kan få en sportstaske i mange forskellige størrelse, så du kan vælge efter behov. Det er mere hyppigt at finde sportstasker, der bliver brugt til større udstyr, end lette ting. Til opbevaring og transport af bolde, anbefaler vi dog man går efter en taske specialiseret i et mesh materiale.

De klassiske sportstasker er som regel lavet en skulderem, som kan justeres. Derudover er den har tasken som regel også en bærehank, som kan samles med velcro. På den måde kan du bære tasken enten over skulderen eller i hånden. Sportstasken har som regel et stort rum, hvor der er plads til dine sko, tøj, håndklæde og andet udstyr. Derudover kan du oftest finde en netlomme eller en inderlomme, så du kan adskille tingene en smule. 

sportstaske


Hvilken sportstaske skal jeg vælge?

Det er naturligvis vigtigt, at du vælger en sportstaske, der passer til lige netop dine behov. Hvis du har brug for at kunne transportere meget udstyr ad gangen, ville det være fjollet at vælge en lille taske, som slet ikke kan rumme alt dit udstyr. Samtidig vil det også være mindre smart at købe en stor taske, hvis du ikke medbringer meget udstyr.

Derudover skal du selvfølgelig vælge en sportstaske i nogle gode og slidstærke materialer, så du ikke har slidt din nye sportstaske op i løbet af en sæson. Det er også praktisk, at du kan bruge din sportstaske til en rejse, så den skal også kunne holde til en hårdhændet behandling på bagagebåndet eksempelvis. 

Hvis du dyrker udendørssport og ofte har din taske med udenfor, er det også en god idé at gå efter en sportstaske, der har en bund af vandafvisende materiale, så indholdet i din taske ikke bliver vådt, hvis det regner eller står på noget vådt græs eksempelvis.

Udover at finde den rette taske til at opfylde dine behov, skal tage et kig på, hvilke materialer sportstasken består af. Syntetiske fibre, som polyester, er meget almindeligt blandt sportstasker. Det er utroligt holdbart materiale, som kan modstå selv triste vejrforhold. Til gengæld er materialet ikke så vigtigt, hvis du aldrig skal have tasken med udenfor. Uafhængigt af hvilket materiale din sportstaske er lavet af, så sørg altid for at den lavet til sportsligt brug, og kommer fra et troværdigt mærke.

sportstaske

Sørg for lang levetid på din sportstaske!

Følg nogle simple regler, så du er sikker på, at din sportstaske overlever længere tid end ellers!

  • Husk at få tømt din sportstaske efter hver træning eller kamp. Så snart du kommer hjem, bør du tømme din taske, så det våde og svedige tøj, det gennemblødte håndklæde og dine beskidte fodboldstøvler ikke bliver liggende i tasken længere end nødvendigt. Det tærer på taskens materialer og gør levetiden kortere.
  • Lad tasken stå åben, når du har tømt den. Ved at lade den stå åben, får du luftet ud, og du slipper for den sure lugt, som de fleste af os kender fra en sportstaske. Din sportstaske forgår også langsommere, hvis den bliver luftet igennem.
  • Sørg for, at den bliver opbevaret tørt. Hvis du husker at tømme tasken og opbevare den tørt, undgår du fugtskader og mug.
  • Hvis du husker at rengøre din sportstaske jævnligt, hvilket også hjælper med levetiden!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner