Player_slider

Outdoor

Kari Traa - Trænings- og skitøj til kvinder

Har du hørt om Kari Traa? Hvis ikke, så er det på tide. Den tidligere skiløber, der har vundet det meste indenfor sin sport, er siden karrierestoppet blevet et ikon indenfor ski- og træningstøj til kvinder, hvilket på en måde har gjort hendes navn større, end da hun var aktiv. Produkterne er også kommet til Danmark.

Skærmbillede 2020-11-06 kl. 13.04.22.png

Indrømmet, skiløb er ikke lige så stort i Danmark som i Norge, hvor  Kari Traa er fra. Deroppe er landet på den anden ende i forbindelse med store skisportsevents og naturligvis vinter-OL hvert fjerde år, hvor de norske atleter hiver medaljer hjem på stribe. 

Selv har Traa stået for OL-guld 2002 i Salt Lake City og derudover imponerende 4 gange VM-guld. Det kendte navn har på den måde været med til at kickstarte hendes efterfølgende karriere som ejer af sportstøj, som de fleste i dag har fået øjnene op for. 

Kari trak sig tilbage fra skisport i 2006, og samme år lancerede hun sportstøjsbrandet med samme navn, Kari Traa. Ideen til virksomheden opstod dog allerede nogle år før, hvor Traa så småt øvede sig i at strikke beanies og huer. 


Dette talent kombineret med en forståelse for, hvordan sportstøj bør sidde, gjorde at hun kunne fornemme trenden for, hvordan kvinder ønsker sit sportstøj/skitøj. Det eksisterende udvalg på markedet levede ikke helt op til dette.

Da skiene blev lagt på hylden, var hun derfor klar til at gå online både i Norge og i udlandet. Derfor bærer tøjet i høj grad præg af hendes egne designs og det norske/skandinaviske look.Tøjet henvender sig til piger og kvinder, og det bærer præg af både norsk design og ophav, hvilket er med til at give produktet en særlig stil, der efterspørges. Lidt i stil med dansk hygge appellerer det derfor også til danske forbrugere, hvilket er en af grundene til, at det er blevet populært i Danmark.

Skærmbillede 2020-11-06 kl. 13.04.13.png

I dag kan Kari Traa købes i over 12 lande - heriblandt det store marked i USA. Kollektionerne kendetegnes på en bred palet af farver og en høj kvalitet, hvilket er vigtigt, når man dyrker skisport. Da det kun henvender sig til kvinder, er tøjet specialbygget til kvindekroppen, især den aktive type. 

Sortimentet indebærer i dag alt lige fra skiundertrøjer, halsedisser, tights, vinterjakker og meget mere. Find det og meget mere hos Billigsport24, der forhandler Kari Traa og mange andre vinterstyles.

Populære artikler
salomon sko Salomon sko: Perfekt til trailløb og vandring
ECCO sandaler: Lækre og komfortable sandaler
duffelbag Duffelbag fra Asivik | Praktisk taske til sport og fritid

Er det på tide at skifte den gamle sportstaske ud? Holdsport har kigget på en lækker duffelbag fra Asivik

Gør som 1.259.000 andre og opret dig hos Holdsport