Player_slider

Artikler

Tre gode teambuilding-aktiviteter man kan lave med holdet

indhold.svg

Når det kommer til at samle holdet er der mange gode måder, man kan gøre det på. Et hold som kender hinanden og vil arbejde for hinanden vil have muligheden for at kunne slå selv de bedste hold. Ofte handler det om - når det kommer til holdsport - at man får samlet en gruppe mennesker som går ind til opgaven med den vilje og gejst for at vinde kampen og gøre det for hinanden. Båndet mellem spillerne kan tage lang tid at opbygge, men det kan fremskyndes ved at lave gode teambuilding aktiviteter, som bringer spillerne mere sammen. 

Fodboldrejser - fælles minder gør hele forskellen

Når fodboldholdet skal bindes tættere sammen kan det være en god ide, at gøre det med oplevelser. Det at skabe fælles minder er ofte den bedste måde, man kan sammentømre et hold på. Når man deler erfaringer og oplevelser vil man ubevidst opbygge et tættere bånd sammen, som gør at man vil arbejde det mere for hinanden. Man får det bedre med sine holdkammerater, og man føler sig en del af en større ting. 

Det behøver heller ikke være dyrt at tage holdet med på billig fodboldrejser, hvor man kan få lov til at opleve live fodbold på en anden måde end man ville gøre herhjemme.

Skærmbillede 2020-10-19 kl. 13.45.17.png

Camping eller telttur

En anden måde, som er lidt lettere at arrangere er teltture eller campingture med holdet. Det gode ved at gøre noget, som ikke oser af luksuriøsitet og bunder i at man skal være sammen i naturen er at man er væk fra alt andet. Ved at tage ud i naturen og opleve det lidt mere primitive liv gør at man skal arbejde sammen og for hinanden. Kæden er aldrig stærkere end det svageste led. 

Ude i naturen kan man arrangere en masse øvelser og konkurrencer for at gøre turen mere spændende og yderligere spille på teambuilding-formatet. 

Stævner

Hvis der er noget som binder et hold sammen, er det stævner. Turneringer og stævner er konkurrence elementer, som ethvert hold vil gro af. Når man tager afsted med fokus på at slå sin modstander, hvor man opbygger fælles fjender og oplever kampens rus sammen vil man naturligt opbygge et bånd med sine kammerater, der ikke kan findes mange andre steder end i sport og krig. Derfor skal man tage imod alle de stævne-invitationer man kan og opbygge holdet omkring konkurrencen.

Populære artikler
dan-gold-4_jhDO54BYg-unsplash (2).jpg Tre tips til hvordan du sparer tid i hverdagen, så der er tid til fritidsinteresser

Spar tid på madlavning og andre gøremål med en god struktur, så fritiden kan benyttes bedst muligt.

barcelona-troje Barcelona trøje | FC Barcelona shop hos UnitedSport.dk

Skal du have den nye Barcelona trøje? Her finder du både en anmeldelse og et stort udvalg af fodboldtrøje. Få …

Skærmbillede 2021-03-08 kl. 09.13.46.png Få mere ud af din træning med den rette søvn

Træning er intet værd uden ordentlig søvn. Sådan siger et gammel ordsprog, og der er faktisk noget om det. Læs…

Gør som 1.237.000 andre og opret dig hos Holdsport