Musik gør dig kampklar og forbedrer din træning

indhold.svg

Alle mennesker har et eller flere musiknumre, der gør os i ekstraordinært godt humør. Musik kan øge vores adrenalin, gøre os klar til kamp samt give os gåsehud og røre os helt ind i sjælen. Ligesom musik også kan give os følelsen af en øget selvtillid, når vi står på klubbens dansegulv, men musikken kan også anvendes til at forbedre vores træning.


Både i holdsalene og på fællesarealerne i fitnesscentrene bliver der spillet musik. Ligesom musik og sang bliver brugt flittigt i militæret for få soldaterne til at gå i takt under en march. Det er ikke tilfældigt – aktiv brug af musik kan nemlig forbedre alle former for træning. Uanset om du løfter vægte eller dyrker løb eller holdsport, kan den rette musik forbedre din træningspræstation. Musik kan faktisk direkte fremkalde mekanismer, som vi mennesker benytter til at overleve. 

Skærmbillede 2021-01-08 kl. 12.16.58.png

Den nemmeste måde at gøre dig kampklar via musik på er ved at vælge et billigt mobilabonnement med musik. Et mobilabonnement med musiktjeneste sikrer dig, at du kan høre musik direkte fra din telefon eller gennem et headset/en højttaler. Du afspiller din musik via en app og kan herefter tage musikken med dig til din træning – uanset om den foregår udenfor, i fitnesscentret eller hjemme hos dig selv. Det er superanvendeligt for dig, der ønsker at blive boostet af musikken til din træning.

Forskere peger på, at musikken øger vores forventninger og derfor tricker vores hjerners belønningscenter. Det hjælper dig både med at holde træningsmotivationen oppe og træne i længere tid. Især rytmisk musik hjælper dig med at styre følelser og fokusere på træningen. Hvis du ønsker at gøre dig selv så kampklar som muligt, skal du finde musik med et så højt tempo som muligt – for eksempel Eminems og Nate Doggs  ”Till I colapse”. 

Vælg et mobilabonnement inkl. musik til din træning

Når du lytter til musik under din træning, forbedrer du altså din præstation. Når du vælger et mobilabonnement med musik, er det supernemt at vælge mellem en masse fede playlister, som er fyldt med lækker træningsmusik. Du kan også lave dine egen playliste med den musik, som du ved, får dig op i gear. Du kan finde en masse inspiration på nettet til, hvilke tracks din playliste skal indeholde. Men du får også personlige forslag direkte på din app til, hvilken musik der kunne have din interesse. Ligesom du også får en heads-up om din nye musik fra de største kunstnere. 

Mobilabonnementerne med musiktjeneste er den absolut billigste løsning på markedet for at høre ubegrænset musik i hi-fi-kvalitet uden reklamer. Når du har en musiktjeneste med i dit abonnement, er prisen reduceret, fordi du betaler en samlet pris for begge ydelser. Du kan afspille din musik via appen eller din browser og bruge tjenesten via din computer eller tablet. Det gør musiktjenesten ultranem at tilpasse til dit liv og din træning. Når du streamer din musik via et mobilabonnement inkl. musik, har du altid en lynhurtig og sikker forbindelse. Men du kan også afspille dine playlister offline, hvilket er superpraktisk uden for hjemmet, i træningscenteret eller på ferien. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner