Støt sporten med dit mobilabonnement

Vil du gerne være med til, at støtte din egen klub og på samme tid få en god deal på benzin og mobilabonnement? Læs med her om OK og hvordan de hvert år støtter lokal klubber.

Hvad støtter OK mobil

Det er ikke kun de lokale sportsklubber, der kan få glæde af støtten fra OK - Der støttes alt inden for foreninger som ansøger, selv lokale hundeskove. Som eksempel fik Hammel GF over Kr. 37.000 i støtte fra OK i 2022, en god støtte der er med til at gøre budgettet knap så presset.ok-mobilabonnement.jpg

Så meget kan din klub få i støtte

OK har en APP hvori du kan vælge, hvem der skal have din støtte. Tanker du f.eks. OK benzin med et benzinkort, kan du donere 5 øre pr. liter du tanker til din klub. Køber du el fra OK – eller vælger at have et mobilabonnement hos dem, ja så dobler OK helt op til 10 øre pr. liter benzin / diesel du tanker. Gør alle i klubben det hver uge, så bliver det hurtigt til rigtig mange penge.

TIP:
Der gives 5 øre pr mobilabonnement dog max.5 stk. De skal oprettes i samme CPR som benzinkortet.
Men det betyder, at alle i familien er med til at bidrage, når der tankes benzin - I bidrager så med 25 øre pr tanket liter og det bliver hurtigt til meget, hvis alle i klubben skifter over til Ok mobilabonnementer.

Få et mobilabonnement tilbud til en god pris

OK Mobilpakker er lavet for, at give dig en billig pakke med nøjagtigt det du har behov for og intet mere. Derfor kan de holde priserne helt i bund og du kan endda få et mobilabonnement uden EU data, så det bliver endnu billigere.

Bestil OK mobilabonnement og se priser her

Et af de billigste mobilabonnementer med fri data

Der er faktisk ikke et mobilselskab, der i dag tilbyder 100% fri data, de har alle en fair use grænse på 1.000 GB pr. måned hvorefter hastigheden nedsættes til nærmest meget lav hastighed.


Prisen hos OK for fri data og fri tale ligger på Kr. 189,- pr. måned,
Fri data er kun i Danmark og der er derfor inkluderet 17 GB data i EU.

Bedste mobilabonnement

OK benytter Telenors mobilnetværk og det er både bredt dækkende og med god kapacitet. Telenor samarbejde med Telia omkring mobiltale, så du den vej er sikret ekstra god dækning.

5G er allerede aktivt og der er tændt for masser af nye master, men hele Danmark er ikke komplet dækket ind endnu – De fleste storbyer er dækket og flere er på vej.


Når du leder efter det bedste mobilabonnement, bør du naturligvis både tænke på dit forbrug og prisen, men også dækning / netværk -og naturligvis deres service og support. Hos OK mobil er de kendte for deres gode support og de får da også samlet 4,4 stjerner på trustpilot.

Læs mere om bl.a. kommunal støtte til almennyttige foreninger her

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner