Få medlemmer til at acceptere klubbetingelser

Klubbetingelser.png

Noget der nemt kan variere fra klub til klub er de medlemsbetingelser, der gælder for hvert medlem i klubben. 

Ofte har klubber behov for, at medlemmerne giver tilladelse til, at der der kan vises billeder af medlemmet på klubbens hjemmeside. Andre klubber kan i stedet ønske, at der gives samtykke til, at medlemmer oplyser medicinske behov ved tilmelding til klubben.

    

Unikke betingelser for jeres klub

På Holdsport er det muligt for den enkelte forening at definere sine helt egne unikke klubbetingelser, som medlemmerne skal godkende for at ansøge om medlemskab. Det gælder naturligvis ved tilmeldingsformular på klubbens hjemmeside, men også for eksisterende medlemmer.

Når et eksisterende medlem tilgår sin profil, vil man blive mødt af en side, hvorpå medlemsbetingelser kan gennemlæses og godkendes. Når medlemmet godkender betingelserne, vil klubadministratoren straks kunne se dette i den samlede medlemsoversigt i klubben. Når først betingelserne er godkendt, vil de ikke dukke op igen på medlemmets Holdsport, medmindre klubben opdaterer betingelserne.

   

Automatisk besked til medlemmerne ved nye betingelser

I løbet af en klubs levetid er det meget normalt, at betingelserne i klubben kan ændre sig, som årene går.

Når en klubadministrator ændrer klubbetingelserne, vil samtlige medlemmer næste gang de tilgår Holdsport blive mødt af en pop-up, der forklarer, at der er kommet nye betingelser, og at disse skal godkendes på ny for at forblive medlem af klubben.

At kunne angivne egne klubbetingelser er eksklusiv for Holdsport Pro-klubber.

Klubbetingelser.png
Når et nyt medlem opretter sig fra en klubhjemmeside, ser feltet sådan her. Nye medlemmer skal acceptere for at få lov til at anmode om medlemsskab.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner