Player_slider

Artikler

To værktøjer du skal have styr på som professionel coach

Er du professionel coach med din egen praksis og egne klienter, så ved du hvor meget administrativ arbejde, der er at holde styr på. 

Der er rigtig mange forskellige (og måske kedelige) administrative opgaver forbundet med at være selvstændig coach, men med et par forskellige værktøjer, som f.eks. Regnskabsprogrammet Dinero kan det lade sig gøre at spare mange arbejdstimer på administrative værktøjer. 

Hvad enten du er mental coach, kostvejleder eller fitness instruktør på selvstændig basis, bør du læse med her, da vi går igennem to forskellige værktøjer, der kan gøre dit administrative arbejde meget nemmere. Vi kigger blandt andet på, hvorfor det er ultra vigtigt, at du holder klinisk godt styr på dine aftaler i din kalender med dine kunder samt vigtigheden af at have orden i økonomien. 

Her gennemgår vi nemlig også, hvilke muligheder et regnskabprogram giver dig for at spare dig mange timer i manuelt og kedeligt arbejde. For du vil helt sikkert helst bruge tid på det du er god til med dine klienter, i stedet for at bruge utallige timer på at inberette moms, bogføre bilag og meget mere.

Et godt program til at holde styr på dine aftaler med klienter

Det er altafgørende, at du holder fuldstændig styr på dine aftaler, når du skal arbejde med klienter. I vores tidsalder er alle folk travle mennesker, og en glippet aftale kan betyde tab af mange tusinde kroner. Derfor skal du for alt i verden holde styr på din kalender, og her findes der heldigvis rigtig gode programmer til både Apple- og Windows -brugere. Specielt hvis både smartphone og laptop køre på samme system, er der gode muligheder for at synkronisere kalenderne. Her er både iCalendar, Windows Calendar og Google Calendar glimrende værktøjer til at holde styr på møder, aftaler mv., så du kan slippe for at huske i hovedet, hvad du skal i løbet af dagen. 

Regnskabsprogrammer til at holde styr på finanserne

Et andet sted, hvor det er super vigtigt at have orden på tingene, er når det kommer til økonomi. Her er det ekstremt vitalt at holde orden, hvis man gerne vil undgå ubehagelige overraskelser. Et regnskabsprogram som Dinero kan hjælpe med mange af de almindelige økonomiopgaver, som tager forfærdelig lang tid og kræver mange arbejdstimer. Her findes der både hjælp til indberetning af moms, bogføring af bilag og meget mere.

Populære artikler
Gratis foreningssystem Få et gratis foreningssystem og spar tid

Klubbens ansvarlige råder med Holdsport over et onlineredskab med mange muligheder. 

Foreningssystem-gymnastik Foreningssystem til gymnastik

Mange foreninger indenfor gymnastik og helt generelt oplever mange administrative udfordringer samt daglige ud…

Skærmbillede 2020-01-20 kl. 11.56.18.png Betting24 - Dit foretrukne valg af online sports betting

Er du også en better, der gerne vil vide så meget som muligt, inden du bevæger dig ud i et oprør imod bettingf…

Gør som 998000 andre og opret dig hos Holdsport