Player_slider

Artikler

Foreningssystem til svømning: Få et bedre overblik i foreningen

De fleste danskere elsker at motionere sig, og vi gør det på forskellige måder. En af disse måder er svømning. Svømning er en bred og god motionsform, fordi vi stort set får aktiveret hele vores krop, og kan dyrkes uanset alder og niveau. Vi danskere elsker at gå i svømmehallen eller ud i vandet og havet, hvor vi typisk bruger det, som en del af et fællesskab, for os selv hele året rundt og for hyggens skyld samt vores eget velfærds velbehag.

Foreningssystem svømning

Herhjemme er der også nogle, der bruger svømning via svømmesporten i foreningerne, som en konkurrencepræget form for sport og læring. Faktisk er Dansk Svømmeunion det tredjestørste specialforbund hos DIF målt på medlemmer, kun overgået af fodbold og gymnastik. Medlemstallet har i de sidste mange år været støtstigende, og de seneste tal fra 2018 beretter om et medlemstal på 189.977 personer i 298 foreninger. Det er især hos den yngre målgruppe, som får højere og højere medlemskaber, hvilket især skyldes forældrenes påvirkninger i forhold til, at det for dem, er vigtigt at deres børn lærer at svømme og har det sjovt med det. Udviklingen går dog lidt tabt i forhold til målgruppen af voksne. Dansk Svømmeunion har fra 2018 valgt at arbejde ekstra hårdt, for at få flere i den voksne målgruppe til at blive en del af svømningen i foreningerne. De fleste foreninger herhjemme oplever de samme udfordringer på tværs af idræt og sport. Det er især frafaldet hos målgruppen af de unge, som foreningerne taber på gulvet, især, når det kommer til svømning. Man har erfaret fra foreningerne rundt i landet, at det især er udfordringer og fællesskab, som kan forhindre frafaldet. Her er den gode kommunikation essentiel for et godt fællesskab både for eksisterende nye medlemmer.

Foreningssystem til svømning

Nogle svømmeklubber oplever store udfordringer med det administrative arbejde, da det er udfordrende at styre en idrætsforening. Foreningerne er meget afhængige af deres fremtrædende medlemmer, som ofte bruger meget tid med at lave aftaler med trænerne, holde styr på beslutningsprocesserne og styre al det administrative arbejde samt bogholderiet og kassererrollen. Det kan dermed være en stressende rolle at fungere som fremtrædende medlem i foreningen, hvor man ofte er frivillig er lavtlønnede, og derfor har et liv og job ved siden af dette. Foreningerne oplever, at når de ansvarlige vælger at gå andre veje, står foreningen tilbage med et tomrum, som kan være svært at udfylde.

Foreningssystem til svømning - gør det lettere for jeres forening

Med foreningssystemet fra Holdsport får I i foreningen bedre styr på jeres medlemmer samt de fremtrædende medlemmer, som har en stor last på sine skuldre. Systemet er implementeret i en gratis app, der indeholder en række funktioner, der kan være til stor gavn for jeres samlede forening og styrker den interne kommunikation. 

Hvad tilbyder vi? Først og fremmest får I et brugervenligt medlemssystem til hold og klub. Her kan I med Holdsport app organisere og koordinere konkurrencer, træning og andre aktiviteter i en fælles online kalender, som er mulig at se for alle på jeres hold. Her kan I automatisk sende notifikationer, som holder medlemmerne opdateret på nyeste aktiviteter via gratis sms og/eller fælles mailudsendelse - også til forældrene. I kan også tilmelde medlemmer og hold til automatiske kontigentopkrævninger og betaling. Vi hjælper også med at opsætte en gratis hjemmeside, der selv holder sig opdateret. 

Ud fra denne kalender kan I i administationen blandt andet trække aktiviterne ud i Excel, når I skal ud og dokumentere aktivitetstøtten til kommunen samt nemt indberette jeres medlemstal til Centrals ForeningsRegister. 


Foreningssystem til svømning

Foreningssystem til svømning: Slip for kassererrollen

Vi ved, at kassererrollen ikke er et nemt job og kan også være meget besværligt. Med Holdsport app kan I lade os håndtere al bogføring i økonomisystemet. Læs mere om det her,

Med systemet fra Holdsport sparer I altså en masse tid, og gør lettere for jeres ansvarlige at drive jeres idrætsforening med brug af mindre ressourcer. I kan blandt andet også planlægge foreningens ressourcestyring mht. omklædning og svømmehalbooking samt meget andet, som I kan læse mere om på Holdsport.dk

Foreningssystem til svømning

Brug Holdsport foreningsystem allerede i dag

Vi sidder klar på telefonnummer: 53 70 20 22. Her vil vi stå til rådighed for øvrige spørgsmål og guide jer gennem jeres oprettelse hos Holdsport. I kan selv komme i gang helt gratis via vores hjemmeside. Her kan I klikke på 'Opret profil' øverst på sitet, hvorefter I klikker på 'Opret klub', og så er I så småt i gang. 

Populære artikler
Skærmbillede 2021-07-28 kl. 15.21.48.png Kjoler
Skærmbillede 2020-02-24 kl. 13.14.12.png Overvejer dig og din familie at investere i en andelsbolig?

En andelsbolig kan være en værdifuld investering. Men hvor skal man låne? Få gode råd her.

Gratis foreningssystem Foreningssystem med indbygget app

Klubbens ansvarlige råder med Holdsport over et onlineredskab med mange muligheder. 

Gør som 1.235.000 andre og opret dig hos Holdsport