Dyrk holdsport uden at gå bankerot


indhold.svg

Vi værner om det danske foreningsliv og af god grund, fordi sport både er lig med motion og skaber fællesskab på tværs af forskellige grupper mennesker. Men det at gå til sport kan være en dyr omgang, så hvordan kan man gå til holdsport, uden at det går ud over økonomien? 

Skærmbillede 2022-10-26 kl. 14.03.23.png


Find en sport uden de store udgifter

Det behøver ikke at koste en formue at gå til holdsport. I dag findes der blandt andet flere løbeklubber, hvor det eneste, du skal betale for, er et par løbesko. Rundt i landet findes der også flere muligheder for at kunne dyrke udendørssport til næsten ingen penge. Mange steder finder du udendørs basketballbaner. Så samler du et hold, skal I bare deles om prisen for bolden, og træner I ofte, vil den være hurtigt tjent ind.

Det er klart, at hvis det for eksempel er din store passion at komme til at stå med en ishockeystav ude på skøjtebanen, så skal du heller ikke gå på kompromis med din drøm. Få råd til både heldragt og hockeyskøjter ved at finde dit optimale lån hos https://premiumbanker.com/laan/, hvor du med få klik nemt kan få udbetalt penge til din hobby.

En ny og spændende sport er også disc golf. Det kan være, du allerede har fået øje på disc golf baner i offentlige parker, som er gratis at benytte sig af, og så behøver du heller ikke at booke banen på forhånd. Disc golf går ud på at kaste frisbees fra tee til mål. Så er det en billig sport, fordi du blot skal bruge en disc, som kan koste helt ned til 79 kroner.

Byt jeres udstyr

I nogle tilfælde kan man også finde udstyr til billige penge, selvom det ofte vil være brugt. Derfor må du gøre op med dig selvom du vil prioritere din økonomi eller kvaliteten på udstyret. Men igennem holdsport finder man også ofte nye venner, som måske allerede har noget gammelt udstyr liggende. Derfor kan det være en oplagt idé at mødes inden jeres træning, hvor I kan bytte med hinandens udstyr.

Et sidste råd er selvfølgelig også diverse markedssider, hvor der ofte er et stort udvalg af udstyr. Ellers er der også loppemarkeder, og det kan faktisk være en fordel. Her kan du få lov til at se kvaliteten og eventuelt om det passer, hvis der er tale om tøj. For det er vigtigt, at udstyret fungerer, når du skal ud og dyrke sport.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner