Player_slider

Artikler

Skanderborg Festival styres af Holdsport

Skanderborg Festival styres af Holdsport

Danmarks største sociale sportsmedie Holdsport er ikke kun et favorabelt foreningssystem til brug i forbindelse med sport og idræt. Systemet kan ligeledes benyttes som medlemssystem i hvilket som helst andet socialt regi, der kræver kontaktoplysninger på ét samlet sted, hvilket Skanderborg Festival er det seneste bevis på.

I samarbejde med festivalen har Holdsport produceret og lanceret en individuel løsning til dem - og fremadrettet også alle andre festivaler i landet - under sitet festivalmedhjaelper.dk. Med dette onlineværktøj råder en festival over en detaljeret medlemsdatabase indeholdende samtlige frivillige medlemmer. I Skanderborg Festivals tilfælde de tusindvis af slagsen, som det kræver at få et arrangement af en sådan størrelse op at stå.

Foruden frivillige hænder kræver det også koordination. Med Holdsport effektiviserer Skanderborg Festival sin interne vagtplan i et tilmeldingssystem, hvor medhjælpere via appen kan tilmelde sig specifikke vagter på givne tidspunkter. Systemet sørger herefter for at påminde den enkelte medhjælper om tid og sted forud for vagterne, så man via sin telefon altid bliver holdt opdateret på, hvornår næste vagt finder sted.  

Skanderborg Festival styres af Holdsport
Eksempel på vagter, man kan tilmelde sig som frivillig medhjælper i forbindelse med Smukfest 2018

Udover at være til gavn for de frivillige, så drager de ansvarlige for festivalen også fordel af Holdsport. Systemet holder nemlig automatisk øje med tilmeldinger til vagter, så ledelsen får statistik over, hvilke medlemmer der har/ikke har optjent sig nok arbejde. 

Årets Smukfest løber af stablen 8.-12 august 2018. 

Populære artikler
DSC04683.jpg Råbende forældre på sidelinjen presser børn

Kampagne skal forhindre forældreadfærd i at blive værre på sidelinjen. 

kasserer_i_en_forening Kasserer i en forening: Regnskab og kontingent med Holdsport

Håndtér kontingentopkrævninger med Holdsport via automatisk udsendelse og regnskab gennem e-conomic.

DSC04743.jpg 4 råd til sjov og motiverende træning

Hvordan sikrer du dig, at dine spillere ikke synes, din fodboldtræning er forudsigelig?

Gør som 676000 andre og opret dig hos Holdsport