Farvel til NemVagt - Goddag til AppVagt

Du kan nu have din online vagtplan med i lommen på alle tider af døgnet hele året rundt. AppVagt står for vagtplanlægning til stævner, aktiviteter og events. Små som store. 

Mange tror nemlig fejlagtigt, at Holdsport kun kan bruges i forbindelse med sport. Sådan er det dog langt fra! 

Her hos Holdsport har vi udviklet platformen appvagt.dk. Den fungerer som en specialudgave af Holdsport målrettet alle frivillige i en forening, der har behov for at organisere vagter internt i en organisation. Platformen kan bruges fuldt ud som en erstatning for det nu lukkede NemVagt.

Er du ansvarlig for vagtfordeling i en organisation eller forening? Så er du kommet til det helt rette sted. Mange har allerede valgt AppVagt, siden vores lancering af app systemet i 2018. Det er der nemlig en god grund til. AppVagt er let at tilgå og giver jeres organisation eller forening muligheden, for at have det overblik I skal bruge i forhold til vagtplanlægning. Via AppVagt kan I koordinere vagter og opgaver internt med jeres frivillige.

Skanderborg Festival er allerede sprunget på vognen og har integreret systemet blandt alle deres frivillige medlemmer til dette års SmukFest.

Screenshot 2020-02-26 at 10.27.00.png
AppVagt.dk

Dette onlineværktøj sikrer vagtfordeleren en komplet medlemsoversigt bestående af kontaktoplysninger og udførlig statistisk på, hvilke vagter det enkelte medlem har deltaget i. Hvert medlem har via Holdsport-appen mulighed for at tilvælge frie vagter i kalenderen. Vagtfordeleren kan angive værdien af hver vagt og dermed rangere forskellige vagttyper i point, hvorefter det så er op til det enkelte medlem at vælge forskellige vagter og dermed opnå nok point samlet set. 

Systemet sørger selv for at påminde hvert medlem 1 time forud for hver vagt på SMS, så man via sin smartphone altid holdes opdateret på, hvornår man skal møde ind. Også selvom man er på farten.

For mere info om oprettelse og abonnement eller generelle spørgsmål, kontakt os meget gerne. Dette kan gøres på: frank@holdsport.dk. Vi har en hurtig svartid!

Appen kan downloades helt gratis til både iPhone og Android.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner