West Ham trøje | Den billigste West Ham fodboldtrøje her!

West Ham trøje

West Ham trøje

West Ham er et bundsolidt hold, som vi sjældent ser spille med i nedrykningskampen. West Ham har været at finde i det fineste selskab i engelsk fodbold i næsten alle år siden 2005/06. En enkelt afstikker til Championship i 2011/12 sæsonen er det eneste tidspunkt West Ham ikke har været at finde blandt holdene i den bedste engelske række. Det var dog en kort afstikker, som endte med en oprykning efter blot en enkelt sæson. Siden den sæson har West Ham cementeret deres status som en klub, der hører til i Premier League. Et hold, som ikke er i fare for nedrykning. Bedste sæson i 2015/16 sæsonen, hvor man ender på en meget flot 7.  plads og virkelig gjorde opmærksom på sig selv overfor fodboldeuropa.

I skrivende stund ligger West Ham igen solidt til. Ikke i nærheden af nedrykning, men ligger og kæmper for pladserne under de 6 store. En placering som nummer 9 i skrivende stund må ses som værende et flot og respektabelt resultat for en klub, som ikke har økonomien til at kunne spille med omkring top 6. West Ham rykkede i 2016 fra det legendariske Boleyn Ground - eller Upton Park, som den også kaldes - og ind på det nyere, større og mere moderne Olympiske Stadion, i dag kendt som London Stadium. Et skår i glæden for mange fans, men noget, som betyder, at West Ham er en af de fremadstormende klubber, som sigter efter i fremtiden at kunne lege med hvor det er allersjovest. Én ting, som ikke har ændret sig på trods af flytningen, er den legendariske West Ham farve. ”Claret and sky blue” har været farvesammensætningen siden 1903. Vi har valgt at tage et kig på den særprægede trøje, som du ikke finder mage andre steder i europæisk fodbold.

West Ham er ét ud af fire hold, som har valgt at indgå trøjeaftale med Umbro. ”Irons”, som West Ham også kaldes, har i år fået en trøje med et meget minimalistisk look og den er fremstillet i 100% polyester. Den lidt specielle bordeauxrød er ikke til at tage fejl af, og det er også den, som er den bærende farve på trøjen. En rigtig lækker base over hele trøjen, og det er ikke en rigtig West Ham trøje, hvis ikke det er tilfældet. Den sky blå har i år en ret lille rolle på trøjen. En stribe på kraven, en på ærmekanten og teksten ”Irons” i nakken af trøjen. Ærmekanten har dog et flot og lækkert touch, hvis man tager et nærmere kig på det. I den blå stribe er Umbros logo inkorporeret og kigger man helt tæt på, så giver det ekstra liv til trøjen.

Sidste års trøje havde helt blå ærmer, og en lille V-udslæring omkring brystet, hvor der er en lidt mørkere nuance. Igen på årets trøje er der spillet lidt med nuancerne, da der er nogle mørke striber hele vejen ned over den bordeauxrøde base. Ikke noget kæmpestort visuelt, men en lille detalje som tilføjer noget spil mellem nuancerne.

Der vil altid være delte meninger omkring trøjer. Men med den her trøje kan du være ret sikker på, at du ikke finder mange, som decideret ikke kan lide den. Det er en minimalistisk, stilren trøje, hvor der er et par små lækre detaljer, som alligevel giver den lidt liv. Svær at hade, og som det er svært at forestille sig, at West Hams fans er utilfreds med den her trøje. Især også med lanceringen af trøjen, hvor West Ham bragte klublegender som Mark Noble, Billy Bonds og Jack Collison ind for at præsentere den. Kæmpe store fan favoritter, og det giver uden tvivl klubbens fans et ekstra varmt forhold til denne sæsons trøje.

Hvad synes du om den nye West Ham trøje? Er den for kedelig eller er den ramt lige i øjet? Har den blå farve fået for lidt plads i forhold til de andre år eller er det som det skal være?

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner