Administrationssystem til Volleyball

I Danmark elsker vi at dyrke forskellige sportsgrene. Vi elsker generelt at røre os og være aktive. I Danmarks Idrætsforbund er medlemstallet på næsten 2 millioner for sport og idræt i klubberne og foreningerne rundt i landet. De fleste sportsgrene kræves, at man er i fysisk kontakt med modstanderne, hvor der tit medfølger en masse skader. Rent faktisk er der også nogle, som ikke kræver fysisk kontakt med modstanderen. En af dem er volleyball!

volleyball

Volleyball er en sport, som mange har en god oplevelse med. Det kan spilles på alle niveauer. De seneste tal fra volleyball forbundet DVBF, viser et medlemstal på 15.076 personer i Danmark med mere end 300 klubber fordelt i landets kredse. Selvom Volleyball ikke er blandt de mest populære sportsgrene herhjemme, er det en sport, der på verdensplan er i top ti over de mest populære sportsgrene. Læs mere om historien om volleyball samt meget andet i artiklen.

Volleyball klubberne oplever flere forskellige udfordringer, som er svære at finde løsninger på. Flere og flere medlemmer ønsker at spille Volleyball. Især på ungdomsholdene er der stor efterspørgsel, men der er ikke nok antal af kvalificerede trænere til at tage imod dem. Dette er et problem for sporten herhjemme, da man som ung vælger andre sportsgrene i stedet for. Der er brug for en skærpet kommunikation i klubberne, så efterspørgslen kan følges til dørs. Trænerne skal enten kunne håndtere flere spillere ad gangen, eller så skal flere have den rette uddannelse i, hvordan man træner volleyballspillerne på den mest optimale måde. Flere unge volleyballspillere skal kunne hjælpe de yngre, da det typisk er den nemmest måde at nå ind til de yngste. Dog kan nogle af disse funktioner gøres lettere med et administrationssystem, der skærper kommunikationen i volleyball klubberne. Mange ansvarlige i klubberne oplever desværre for tit, at ansvaret er bygget op på lange arbejdsdage-og weekender. Al håndtering af medlemmer og tilhørende data står de ansvarlige for, der må bære en tung last på sine skuldre. Det samme må trænerne, der oplever, at de også kommer til at stå for administrative opgaver i forhold til spillerne.

Holdsport er løsningen?

Hos Holdsport har vi haft stor succes med at gøre funktionerne lettere for de ansvarlige samt trænerne til klubberne indenfor volleyball samt andre sportsgrene, med brug af Holdsport appen, der er gratis. Dette er et administrationssystem til at håndtere medlemmer for de ansvarlige. Med systemet fra Holdsport kan jeres volleyball klubber og hold organisere jeres træning samt andre tilhørende aktiviteter i en fælles online kalender. 

For de ansvarlige og trænere sparer de en masse tid, hvor al planlægning, ressourcestyring og kommunikation foregår gennem appen. Så trænerne har mere tid på volleyball banen!

Med administrationssystemet fra Holdsport vil trænerne altid have et overblik over, hvor mange der kommer til træning og kamp. Her er kontakten til medlemmerne langt lettere, da man altid kan have styr på sit hold. Blot med at sende sms’er og e-mail til alle holdets medlemmer og forældre via appen er mange timer sparet. Trænerne slipper for at have en lang liste af kontakter på deres mobiltelefon. Derfor får den enkelte træner styr på sit hold med al samlet på appen. Det er også en fordel, når I skal ud og dokumentere aktivitetstøtten til kommunen. Holdsport appen indeholder nemlig en statistikfunktion, hvor al fremmødestatistik forekommer for hvert enkelt medlem ud fra aktiviteterne, som medlemmerne tilmelder sig til via Holdsport app.

Det er et overskueligt og brugervenligt administrationssystem. I kan også slippe for at bruge en masse tid i kassererollen og lade Holdsport håndtere al jeres bogføring i økonomisystemet.

administrationssystem

Kom i gang med det samme. På Holdsport.dk kan I læse mere om os og oprette jer gratis på knappen ”opret profil” øverst på hjemmesiden. Herefter vælger I ”opret klub”. Hos os står vi altid klar til at hjælpe og guide jer gennem oprettesesprocessen. Jo hurtigere I kommer i gang med administrationssystemet, desto hurtigere får I det overblik I har brug for. Både for de ansvarlige, frivillige og trænere. Og flere kan komme i gang med at spille volleyball!
For mere info kan I kontakte os på 53 70 20 22.

Hvor stammer volleyball fra?

Volleyball historien går over 100 år tilbage. I 1896 blev spillet opfundet af William Morgan, der var amerikansk KFUM-idrætsleder i Chicago. Frem til 1949, hvor FIVB arrangerede de første verdensmesterskaber i volleyball, blev spillet især udbredt af soldaterne under 1. verdenskrig, der spredte sporten til alle klodens verdenshjørner. I 1964 blev volleyball optaget som olympisk sportsgren ved OL i Tokyo.

Herhjemme blev Dansk Volleyball Forbund (DVBF) stiftet i 1954, og blev i samme år optaget i det internationale forbund FIVB.

Volleyball foregår på en spillebane, hvis størrelse er ens for alle uanset køn. Den er omgivet af en zone. Volleyball banen udformet som et rektangel 9x18 meter, som er bestående af to halvdele på hver 9x9 meter. De to banehalvdele adskilles af en midterlinje samt et net. Hver banehalvdel er delt op i en front-og bagzone af angrebslinjen. Forskellen fra mænd og kvinder ligger i spillenettet, der er 2,43 meter højt for mændene og 2,24 meter højt for kvinderne.

Volleyball bolden har også samme størrelse hos mænd og kvinder. Den har en omkreds på 65-67 cm og vejer 260-280 gram. Den er derfor målrettet til de fleste.

Forskellen fra volleyball til de fleste sportsgrene ligger i, at der ikke er nogen fysisk kontakt mellem de konkurrerende hold. Det er altså ikke en kontaktsport. Både yngre som ældre kan være med, uden at løbe ind i en stor skade. Det er med andre ord en sport for alle! 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner