1, 2, 3 – Frys! 10 tips til skiløbere på deres første skiferie

Vinteren står for døren og det er tid til at udforske de vinterskønne skiomgivelser i Europa med dine nærmeste! Om det er med dine allerbedste kammerater eller dine favorittøser – Vi er her for at give jer den bedste oplevelse med højt tempo. Men er du derimod til rigtig familiehygge i roligere omgivelser, så tag den danske hygge med boller og varm kakao med op i de snedækkede bjerge, hvor der er tid til nærvær og afkobling fra den travle hverdag. Nyd at læse i din bog eller lytte til din yndlingspodcast og sætte fødderne op, mens du mærker hvilepulsen falde – når du ikke ude og føle dig fri på skiene!

Vores skisdestinationer er kendt for den lokale madoplevelse, smukke verdensklasse skibakker, historiske lokaliteter og den hjertevarme gæstfrihed besøgende oplever. Vi bruger vores lokalkendskab til at tilbyde jer en unik, sikker og fuldendt oplevelse, der vil efterlade jer med minder, der højst sandsynligt vil få jer til at vende tilbage. Det er nemlig vores ønske og ambition! 

Hos Snowtrex.dk tilbyder vi de bedste tips til lokale autentiske restauranter, barer og klubber, der giver følelsen af at blive budt velkommen - ikke kun som skiturist i landet, men som en værdsat gæst! Vi tilbyder guidede ture til lokale seværdigheder, der beriger dig med kultur og historie, og som vil få dig til at føle jer hjemme. Vi tror nemlig på ”at rejse er at leve” – Præcis som den gode gamle H.C. Andersen sagde det. 

Vi tilbyder indlogering på rene og behagelige hoteller og vandrehjem, der har trådløst internet, private låsebokse og/eller privat bad. For større grupper, der tæller mere end 10 personer, tilbyder vi Skigrupperejser.

RS14800_Aussichtsplattform_Sölden-bearbeitet -scr.jpeg


Tip 1: Skiløb i pandemien

Covid -19 pandemien har sat sig tungt på verdensturismen og derfor tager vi selvfølgelig de fornødne regler dybt seriøse og følger de internationale såvel som nationale anbefalinger tæt. Vi står klar til at rådgive og vejlede enhver af vores kunder 24/7 i forhold til Covid-19 håndteringen. Vi har sørget for, at der står sprit – standere alle nødvendige steder og gør det ekstra for at bidrage til en sikker oplevelse. 

Tip 2: Nybegynder på ski?

Hvis du altid har ønsket at lære at stå på ski, men ikke helt ved hvor du skal starte, så læs med her. Det er altid spændende og givende at kaste sig ud i nye aktiviteter og det er ingen hemmelighed, at ski er noget af det mest befriende her i verden. Der er dog nogle forholdsregler man bør holde sig til. 

Tip 3: Vælg med omhu dit første skisted

Sørg for at vælge et sted, der har fokus på nybegyndere. Vi har gjort det nemt for dig at vælge et af vores destinationer som er oplagte for nybegyndere. Kig efter steder, der har brede skibakker. Bemærk at der er grønne eller blå pister i det valgte skiområde.

Tip 4: Respekter de lokale retningslinjer

Som gæst og besøgende er det altid vigtig at respektere de lokale retningslinjer – om det er hvordan man begår sig i landet eller om det er hvordan man opfører sig på skibakkerne, det er underordnet. Respekter du reglerne undgår du problemer og unødvendige komplikationer. Man kan også vende den om og sige, at hvis du opfører dig pænt, så vil du udadtil virke som en person man har lyst til at hjælpe og vejlede, hvis du skulle få brug for det. Husk, behandl andre som du selv vil blive behandlet. 

Tip 5: Giv dig god tid

At lære at stå på ski kræver tålmodighed. Det er derfor vigtigt at du giver dig selv god tid og starter langsomt ud med at prøve dig med teknikkerne. Vi har de bedste instruktører og de skal nok sørge for, at du kommer derhen du gerne vil, i det rette tempo. 

RS14801_Skifahren auf der Piste_Sölden_SnowT rex_0914-bearbeitet-scr.jpeg


Tip 6: Husk forsikring

Selvom man er forsigtig og gør alt for at undgå at komme til skade, så sker det desværre selv for de bedste. Derfor anbefaler vi, at du tegner rejseforsikring, der dækker for de skader du kan risikere at få ved at stå på ski. Vær omhyggelig med at vælge den rette forsikring og undersøg, om det er billigere at tegne din forsikring gennem din bank eller nuværende forsikringsselskab. 

Tip 7: Hold dig selv i god form

At stå på ski er super energikrævende og det er derfor vigtigt, at du er i nogenlunde form og har den nødvendige kondition for at holde dig timevis på sneen. Løb, ro eller gør dig med cirkeltræning, bare du får pulsen i gang. En eller to gange om ugen kan gøre det for de fleste. Du vil indse, at du får mere ud af at stå på ski, jo bedre form du er i. Så hvad venter du på? 

Tip 8: Invester i fornuftig skitøj

Der er en række gevinster ved at investere i noget godt skitøj. Spørg eventuelt sportsforretninger om råd og vejledning, så du får det helt rigtige skitøj, der passer bedst til dig. Har du venner eller nogen i dit netværk, der har erfaring med at stå på ski, så tøv ikke med at bruge dem. De kan sandsynligvis spare dig for en masse energi og kroner ved at fx låne dig noget af deres udstyr. Alternativt kan du søge efter skiudstyr på dba.dk eller lignende platforme for at spare nogle knaster. Vær særlig opmærksom på dets funktionalitet med lejet eller brugt skiudstyr.

Tip 9: Førstehjælp under skiløb

Det er altid godt at have en førstehjælpskasse i tilfælde af, at du eller nogle andre personer i nærheden kommer til skade. Det er som regel ikke nødvendigt, men skulle uheldet ske, så er du forberedt! 

Tip 10: Stop op og nyd øjeblikkene

Tiden går hurtigt, når man har det sjovt og derfor kan det være godt lige at stoppe op og trække vejret langsomt for at nyde, at du er i øjeblikket. Tag nogle billeder og forevig dine minder fra din skiferie, så du kan kigge tilbage og huske tilbage på dit eventyr.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner