Guide: 3 tips til en god træningsstart

Er 2023 året, hvor du begynder at træne? Så læs med herunder, hvor du får 3 tips til en god træningsstart. Det behøver slet ikke være så skræmmende og uoverskueligt, som det lyder!

Lav en realistisk træningsplan

Skal du påbegynde træning for første gang, kan det virke en smule uoverskueligt at skulle træne hver dag i flere timer. For at du kan bibeholde de gode vaner, er det derfor vigtigt, at du laver en realistisk træningsplan. Overvej, hvor lang tid du vil træne af gangen, og hvor ofte du ønsker at træne. Er du for urealistisk i dine ambitioner, vil du hurtigt blive ked af det og skuffet, når du ikke kan leve op til dine egne forventninger. 

Træn med gode venner

Hvis du synes, at det er en smule intimiderende at skulle træne alene, kan du med fordel tage en god ven med. Dette er med til at skabe tryghed, og det er desuden også en god måde at bruge tid sammen. Når I træner sammen, kan i prøve nye øvelser og få inspiration af hinanden. Har du svært ved at komme afsted til træningen, kan en god ven motivere og støtte dig til at komme afsted og give den gas. 

Brug en personlig træner

Har du brug for en ekstra god træningsstart, hvor du føler dig selvsikker og motiveret, er det altid en fordel at bruge en personlig træner. Dette er en god investering, fordi du ved personlig træning altid har en professionel med, som kan guide og hjælpe dig gennem de forskellige øvelser. Du undgår derfor at tilrage dig unødvendige skader, fordi du eksempelvis laver en øvelse forkert. Der findes mange forskellige personlige trænere på markedet, så her er det bare med at vælge den, du føler dig mest komfortabel med.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner