Pust liv i festen med drukspil

indhold.svg

Når der skal være fest, skal der da også være fest, og det betyder naturligvis alkohol. Det kan ikke blive en rigtig god aften, hvis ikke der er en eller anden form for alkohol involveret, og jo stærkere alkohol, desto bedre bliver festen. Men det er jo ikke alle, der bare går i gang med at hælde sprut i svælget, så snart de ankommer til festen, og går det for stærkt med alkoholen, kan festen også hurtigt dø ud.

Drukspil holder festen i gang

Når der skal indtages alkohol, er det altid sjovere at gøre det i forbindelse med et spil eller en leg. Bevares, det skal selvfølgelig være nogle sjove drukspil, ellers er der jo ikke noget ved at være med, og så kommer man alligevel bare til at sidde sammen og snakke om dit og dat. Der er jo selvfølgelig det klassiske beer pong, som kan være festens midtpunkt i et stykke tid, men hvad med at krydre festen lidt, med for eksempel druk ludo eller shotsroulette? Eller lav en konkurrence ud af, hvem der har den højeste promille, uden at gå kold før tolv. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave et drukspil ud af.

Alkometeret er praktisk til festen

Hvis I laver en konkurrence til festen om, hvem der har den højeste promille, er det nødvendigt at have et alkometer ved hånden, så I kan checke alkoholpromillen på hinanden med jævne mellemrum. Det kan også være, at I har aftalt, at man skal holde en vis promille, og så er det vigtigt at sikre, at der ikke er nogen, der snyder. Selvom det ikke lige var planen at holde sådan en konkurrence, er det stadigvæk praktisk at have et alkometer til festen. På den måde kan I holde styr på, hvem der nødt til at lade bilen stå til i morgen, og hvem, der nok ikke har behov for at få mere alkohol i blodet. Så hvis du alligevel er i gang med at købe drukspil, så køb alkometer med, det vil både du og dine venner sætte pris på.

Druk er frivilligt

Selvom alkohol og druk er dybt integreret i den danske festkultur, er det dog vigtigt at pointere, at det aldrig er godt at presse andre til at drikke alkohol, medmindre de selv har givet samtykke til det. Derfor er det også vigtigt, at I ikke presser drukspilsregler ned over folk, som ikke er med i spillet. Det skal være sjovt at være til fest, og det er det ikke, hvis det skal være en forsamling af fulderikker.


Skærmbillede 2022-03-10 kl. 10.44.00.png


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner