Har du udstyret til din skiferie?

indhold.svg

Vi nærmer os skiferiesæsonen med hastige skridt, og derfor skal du være på forkant med at få købt alt dit skiudstyr hjem. Når du skal på skiferie, har du brug for noget skiudstyr i god kvalitet. Det gør hele skioplevelsen bedre, og du kommer ikke til at fryse, imens du er ude på pisterne. Hvis det er første gang, du skal på skiferie, så skal du medbringe flere forskellige ting. Det har vi skrevet lidt mere om i denne artikel.


Skistøvler og ski

Du får brug for alt muligt udstyr til din skiferie. Men det vigtigste er skistøvler og ski. Du kan finde billige skistøvler eller ski, der er brugte, så du ikke skal ud og investere i et helt nyt par. Det kan nemlig godt være lidt dyrt. Derfor kan du sagtens købe brugt, som du kan bruge hver gang du skal afsted på skiferie. Sørg også for, at dine ski passer til den type af ski, du skal stå. Der er nemlig forskel på ski. Hvis du skal udføre mange tricks, så skal du have trickski. Hvis du bare gerne vil stå helt almindeligt på ski, så kan du nøjes med alpinski. Skistøvler kan godt være svære at købe uden professionel rådgivning. Hvis du vil have nogle skistøvler, der passer til din fod, bør du gå i en sportshandel og få dem til at hjælpe dig. Hvis de ikke sidder ordentligt på dine fødder, så kan dine fødder komme til at sove eller gøre ondt, imens du står på ski. Det er ikke særlig behageligt. 


Skærmbillede 2022-01-24 kl. 08.43.38.png

Skitøj

Du kan købe skitøj i de fleste sportsforretninger. Du kan finde alle de bedste mærker, som du kender, som Adidas og Nike. Du kan også finde alt dit skitøj på skitoutlet.nu. Glem ikke at købe noget termisk undertøj, som du skal have på under dit skitøj. Det vil holde dig varm under ski og snowboarding, hvis du foretrækker det. Det bliver rigtig koldt, når du står eller sidder stille, så det er altid en god idé at have ekstra lag på. Sørg også for at finde nogle gode vanter, som sidder godt til dine hænder. De skal gerne være godt varme. Du kan vælge mellem luffer eller handsker. Det er op til dig, hvad du præferer. De skal bare kunne komme igennem remmen til dine skistave, så de sidder ordentligt til, imens du står på ski.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner