Player_slider

Artikler

Fodbold - online holdstyring

Fodbold - online holdstyring

Det er helt gratis at oprette sig på Holdsport.

En fodboldtræner på Holdsport har det store overblik over sit fodboldhold. Med kalenderen er du altid opdateret, og det samme er dine spillere. Du kan nemlig sende fællesbeskeder på mail, ligesom at systemet selv sørger for at sende notifikationer til spillernes smartphone. Truppen går aldrig mere glip af en træning, kamp eller et fodboldstævne. Samtidig sparer du den tid, det tager at skrive rundt til samtlige en for en. Vi hjælper dig med at minimere administration og koordination, så du får mere tid til at fokusere på at træne din spillerne ude på græsplænen!

Synkronisér kalender

Hvis du i forvejen har en kalender fyldt med aktiviteter med træninger og kampe, kan du meget nemt synkronisere den med kalenderen i Holdsport. På holdet har i mulighed for at koordinere, hvem der kører til kampe i weekender og også indikere, hvor mange der kan sidde i hver bil, så man altid kan se, om der er plads til flere.

Hold øje med spillernes ferie

I kalenderen kan træneren oprette og administrere en feriekalender. På den måde beholder du overblikket over, hvem der er på ferie og dermed ikke til rådighed i den pågældende periode. Disse spillere vil ikke få notifikationer om aktiviteter, så længe de er på ferie.

Holdets statistik og taktik

Holdsport giver også træneren en mulighed for at oprette statistikker over truppens spillere. Hvem bliver topscorer, og hvem får flest røde kort? Spillerne vil altid kunne se statistik på sig selv og holdkammeraterne, og du bestemmer selv hvilke statistikker, du/i har brug for.

Kontingent

Holdsport giver jer også muligheden for at opsætte kontingentbetaling i systemet. Vi kan spare dig for en masse tid med at opkræve og indhente betalinger på spillere, fordi vores system gør det muligt at spærre spillere, der ikke har betalt. Disse spillere modtager ikke invitationer til aktiviteter, før de har betalt. For at oprette kontingenttræk kræver det, at man også opretter en klub på Holdsport. 

Se vores korte Holdsport-introvideo her.

Lyder dette som noget for dig, så klik på "Opret profil" øverst på denne side.

Populære artikler
Vinterpausen bliver kortere med AGF nyheder
Skærmbillede 2021-07-28 kl. 15.21.48.png Kjoler
josiah-day-oxgb4fGNmMM-unsplash.jpg Tre underholdende former for holdsport

Hvilken sport skal du vælge, hvis du vil have det sjovt? Vi hjælper dig på vej.

Gør som 1.235.000 andre og opret dig hos Holdsport