Brøndby trøje | Find din billigste fodboldtrøje fra BIF


Brøndby trøje

Brøndbyernes Idrætsforening - eller Brøndby IF blev grundlagt til i 1964 gennem en fusion af Brøndbyøster og Brøndbyvester. Der er ingen tvivl om, at Brøndby er en af de mest traditionsrige klubber i Danmark. Det er i alt blevet til 10 danske mesterskaber gennem tiderne hos Brøndby. Sidste mesterskabet blev hevet i hus i 2005 i Michael Laudrups sidste sæson som Brøndby-træner. De efterfølgende år var hårde for Brøndby-fans, der skulle se Vestegnens hold kæmpe i bunden af Superligaen! Til gengæld er tingene vendt igen for spillerne i Brøndby trøje, og atter spiller de med i toppen af den bedste danske række. Sidste år, i 2018, blev det til en pokaltitel og en andenplads i ligaen. Brøndby IF jagter derfor stadig deres første mesterskab siden 2005 - er næste sæson Brøndbys?

Den nye Brøndby trøje er en hyldest til enkeltheden. Til gengæld er det tydeligt, at der er lagt en masse arbejde i detaljer, hvis du tager et nærmere kig på trøjen. Brøndby trøjen er blevet skabet med et strømlinet logo fra hovedsponsoren Arbejdernes Landsbank på maven, som er med til at sikre, at farverne udelukkende består af gul og blå! Brøndby IF’s nye fodboldtrøje er igen i år produceret af hummel i et let og lækkert materiale kaldet “stealth”. Materialet er endnu mere åndbart end tidligere, og samtidig er det skabt med så få syninger overhovedet, hvilket er med til at øge komforten!

brøndby trøje

Designet på den nye Brøndby trøje er helt klassisk. Fodboldtrøjens base er helt gul, som vi kender det fra Brøndby IF. Den blå farve findes som en tynd lille kant på trøjens bund. Derudover er det brugt to forskellige blå farver på ærmekanterne, en lyseblå og en dyb mørkeblå. Den dybe blå farve har også fået plads oppe i kraven. Brøndby-logoet indfinder sig naturligvis på venstre side af brystet lige over hjertet - stedet hvor logoet har sin plads i alle Brøndby-fansenes hjerter! Modsat sidder hummel-logoet som til gengæld har fået en update i år, hvor det på sidste års trøje var skrevet, er humlebien i år vendt tilbage!

Det har været en hektisk sæson på Vestegnen her i 18/19-sæsonen. Ovenpå sidste sæson og den kæmpe skuffelse at smide mesterskabet væk i løbet af de sidste to runde, virkede truppen og trænerteamet som nogen, der havde brug for at komme ovenpå igen. Det blev til en besværlig efterårssæson, hvor spillet aldrig rigtigt kom til at flyde. Uanset om Alexander Zorniger ‘havde tabt omklædningsrummet’, om truppen havde brug for nyt blod, eller om de andre superligahold blot var blevet bedre til at håndtere det aggressive pres fra de sværmende Brøndby trøjer, så var det en kendsgerning, at Alexandet Zorniger blev fortid i klubben i begyndelse af forårssæonen ovenpå en dårlig opstart. Assistent Martin Retov overtog tøjlerne og blev forfremmet som midlertidig cheftræner. Om spillet er blevet meget bedre siden trænerskiftet, lader vi være usagt, men det er til gengæld en kendsgerning, at Retov har bragt Brøndby IF det sidste stykke frem til pokalfinalen, som de deltager i for andet år i træk! Denne sæsons mundfuld kan dog godt gå hen og blive en større mundfuld for de forsvarende pokalmestre, da de skal op mod de forsvarende danske mestre fra FC Midtjylland i dette års finale. Man kan kun forestille sig, at Brøndby er sultne efter hævn mod FC Midtjylland, der hev det danske mesterskab ud af hænderne på Brøndbyspillerne i løbet af de sidste runder.

brøndby trøje

Det danske mesterskab kunne Martin Retov næppet have ændret på, da spillerne i den blå-gule Brøndby trøje allerede var spillet langt bagud af FCK og FCM, som kører deres helt eget soloshow i toppen af Superligaen.

Holdsport har hjulpet dig på vej! Vi har samlet de billigste priser på en Brøndby trøje lige her - klik videre ind på den, der passer til dine behov, og bliv klædt i den nyeste Brøndby hjemmebanetrøje eller udebanetrøje, så du med stoltheden kan vise hele Vestegnens hold frem!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner