Player_slider

Artikler

Chelsea trøje | Trøjer til børn og voksne UnitedSport.dk

Den nye Chelsea trøje og en ny ære

Chelsea FC har fået en god start på dette års Premier League. ”The Blues” fra London havde en skuffende sæson i 17/18, men det ser nu ud til, at Chelsea i år vil lege med i toppen og dyste om titlen. Maurizio Sarri har overtaget tøjlerne på Stamford Bridge, og hvilket har sat sit tydelig præg. Derudover har Sarri bragt den tidligere nummer 25 i Chelsea trøjen Gianfranco Zola ind som assistent træner, hvilket kun kan bringe smil frem på Chelsea fans læber. Siden Zola har ingen andre båret nummer 25 - heller ikke i den nye Chelsea trøje til sæsonen 18/19. Har du allerede fået fat i din nye Chelsea trøje? Eller burde du klikke ind på Chelsea shoppen på UnitedSport.dk og anskaffe dig din splinternye Chelsea trøje!

Holdsport lancerer ny artikelserie omkring fodboldtrøjer: Anmeldelser af fodboldtrøjer

chelsea_trojechelsea_troje

Holdsport anmelder: Den nye Chelsea trøje

Her hos Holdsport har vi kigget på den nye Chelsea trøje og testet den nye trøje igennem. Chelsea og Nike indgik i 2016 en 15-årig trøje-kontrakt, hvilket naturligvis betyder, at igen i denne sæson har London klubbens nye trøjer et Nike logo broderet på brystet. Nike har lavet trøjen i genbrugt 100% polyester. Derudover er den svedtransporterende og ventilerende ’Dri-FIT’-teknologi anvendt, så du forbliver tør og komfortabel under hele kampen eller træningen. Samtidig er trøjen syet med raglan-ærmer, som sørger for at armene kan bevæge sig frit uden at blive forstyrret af trøjen.

chelsea_trojechelsea_troje

"BLUE IS THE COLOUR: Stoltheden i Chelsea trøjen

Sidste sæsons Chelsea trøje var en helt blå trøje, som er farven, vi alle forbinder med Chelsea. I den nye sæson har Nike givet den nye trøje et pift med lidt ekstra farver. Der er tilføjet fartstriber i skiftevis hvid og rød fra kanten ind imod midten på både foran og bagpå. Men rød? En kontroversiel farve at vælge på et Chelsea trøje!

chelsea_troje

Holdsport har undersøgt, hvorfor Nike pludseligt har valgt at … skifte farvemæssig retning hos ”The Blues” i London. For at finde forklaringen på den nye Chelsea trøjes design og farver skal vi kigge i historiebøgerne. Rød har rent faktisk været en del af farvepaletten gennem tiden. Samtidig har Chelsea FC og the Chelsea Pensioners været tæt knyttet lige siden klubbens grundlæggelse i 1905. Chelsea Pensioners er et veteranhjem, som altid har båret røde jakker og var en del af Chelseas logo i fire årtier. Derudover har optrådt har rødt på en eller anden måde optrådt i hvert årti op til 90’erne. Derfor har Nike forsøgt at genintroducere den røde farve som en del af den ellers notoriske blå Chelsea trøje hos London-klubben.  

Selve designet på den nye Chelsea trøje finder også inspiration i historiebøgerne. Nike har forsøgt at efterligne Chelseas trøje fra 84/85-sæsonen i en moderne version. Her så man også røde og hvide tværløbende nålestribet mønster. Et moderne touch på en trøje, hvor de nye fartstriber ifølge Nike symboliserer farten i spillet.

På brystet er løven broderet som har været fast del af Chelsea logoet siden begyndelsen af 1950’erne. Derudover er Chelsea løven også blevet trykt i nakken for at give et ekstra symbol på klubfølelsen hos ”The Blues”. Som en sidste lækker detalje har trøjen fået et emblem på indersiden nakken, hvor tallet 1905 er omhyllet af ordene ”Blue is the colour”, som er titlen på Chelseas egen slagsang.  

BLUE IS THE COLOUR


Den endelige bedømmelse: Chelsea trøje

  • Når man tager trøjen, mærker man tydeligt, hvor tyndt og lækkert stoffet er. Den er utrolig let, og det føles næsten som at have ingenting på.
  • Ventilationen i trøjen er god og hjælper med at holde dig tør, når du bruger trøjen.
  • Designet har fået friskt pust med fartstriberne!

Men har Nike gjort nok for at give trøjen et nyt design? Eller er det blot en "kopi" af sidste års trøje? Der er ingen tvivl om, at trøjens kvalitet er i top. Selve designet kunne måske trænge til at blive løftet endnu mere. Inspirationen fra 84/85 føles ikke som 100% gennemført. Hvad mener du?

Den nye Chelsea trøje er tilgængelig hos UnitedSport.dk, som har et stort udvalg af alle Chelsea trøjer og fodboldtøj fra 18/19-sæsonen. Bliv klar til den nye sæson med UnitedSport.dk!

Er du interesseret i at læse mere? Læs en af vores andre anmeldelser:

Tottenham trøje - Tottenham fejrer deres nye stadion

Liverpool trøje - Retro-trøjen, der hylder ofrene fra '89

Manchester United trøje - Trøjen med skinner, der hylder oprindelsen

Arsenal trøje - Gammel vin på nye flasker - Klassisk, men helt ny!

Manchester City trøje - Ny trøje i den himmelblå farve

Populære artikler
tottenham trøje Tottenham trøje | Tottenham shop hos UnitedSport.dk

Den nye Tottenham trøje fejrer, at de endelig kan flytte ind på deres eget stadion! Her kan du finde den nye T…

Floorball vokser frem i Danmark

Med en stigning på 20% i medlemstal det seneste år, er floorballsporten stødt stigende. 

Hvor meget må man pace sit barn til sport?

Må man presse sit barn til at dyrke en bestemt sport, eller skal lysten komme naturligt? 

Gør som 688000 andre og opret dig hos Holdsport