Player_slider

Spørgsmål & svar

Hvordan sender jeg rykkere til medlemmer, der ikke har betalt kontingent?

Når du går til kontingentmenuen i Holdsport, fremgår det altid, hvor mange der har betalt kontingent, og måske endnu vigtigere: hvor mange der mangler at betale sit udestående. 

Da alle betalinger automatisk registreres i Holdsport, så snart medlemmet har fuldført transaktionen, ved systemet dermed altid, hvor mange medlemmer der mangler at betale for en given periode. Når disse manglende betalinger skal kræves ind, kan du advisere alle medlemmer med udestående på én gang på ny via ganske få klik. 

Eksempel på en forening, der benytter kontingentsystemet i Holdsport. Det grønne og røde beløb er fratrukket administrationshonorar og dermed det beløb, foreningen modtager og har til gode i medlemsudestående.

Alle betalinger, hvad end transaktionen finder sted med betalingskort eller MobilePay, kan ses under "Individelle betalinger" i kontingentmenuen. "Individuelle betalinger" er foreningens restanceliste, som kan selekteres på sæson, hold, afdelinger og så videre alt efter, hvad man måtte have behov for at danne et overblik over med hensyn til, hvor mange udestående betalinger, klubben pt. har.

Inde under "Individuelle betalinger" kan man via feltet "Påmindelser" i bunden af skærmen sende opkrævningsmails ud igen. 

Her dukker et nyt popup-vindue op, hvor man ved at klikke på feltet "Send påmindelse til alle ubetalte" kan advisere alle de medlemmer på mail, som ikke har betalt. Systemet holder nemlig styr på, hvor mange det drejer sig om for jer/dig.

TIP: Ved hjælp af filteret øverst til venstre kan du selektere udestående på hold, ligesom du kan nøjes med at få vist de udestående, hvor betalingsfristen er overskredet mm. Se billedet herunder.

I popup-vinduet fremgår alle udestående (alternativt kun de, du har valgt i filteret). Du får nu mulighed for at sende rykker til dem, du ønsker, ved at klikke "Send påmindelse" ud for navnet på det enkelte medlem

Ønsker du i stedet at sende rykkere til alle i filteret, klikker du "Send påmindelse til alle ubetalte" øverst.

Næste step tilbyder, om man i de mails, der sendes, vil have ordlyden "rykker" eller "påmindelse. På samme måde er der også forskel på, om det bliver formuleret "du bedes betale" eller "du skal betale". Valget står dig frit for. Til slut får du mulighed for at tilføje en ekstra kommentar i mailen. Send rykkeren/påmindelsen ved at trykke "Send" nederst.

Selve funktionen fungerer ikke som et rykkergebyr - vi opkræver ikke ekstra administrationshonorar for at sende samme betalingsmail ud som en rykker. Det er først, når selve betalingen har fundet sted, der er tale om et administrationshonorar.


Var denne artikel brugbar?
3 af 3 synes dette var brugbart
Gør som 1111000 andre og opret dig hos Holdsport