Player_slider

Spørgsmål & svar

Kan jeg se en feriekalender?

Skal du på ferie, eller er du ikke til rådighed for dit hold i en periode, kan du på Holdsport registere din ferie, så din træner kan se, at du ikke er til rådighed til en vigtig kamp, træning eller møde.

I perioden hvor din ferie er sat til, modtager du ikke mails fra aktiviteter i Holdsport, og du vil heller ikke have mulighed for at tilmelde dig aktiviteterne i ferieperioden.

Du kan indtaste din ferie via to veje, enten via dit holds online kalender, hvor du skal trykke "Feriekalender" og herefter "Mine ferier". Alternativt kan du kan gøre det via "Profilindstillinger", som du finder via ikonet oppe i højre hjørne med den enkelte person på. Herinde finder du funktionen "Mine ferier".

Her kommer der en guide til, hvordan du klarer det.

Mulighed 1: Via dit holds online kalender

Log på Holdsport og fremkald menuen øverst i venstre hjørne.

Under menuen skal du finde menupunktet "Kalender". Ved dette menupunkt er et lille "+". Tryk på dette, og du har nu mulighed for at tilgå punktet "Feriekalender". 

     

Du vil nu fremkalde 3 nye menupunkter. Her vil du finde muligheden "Feriekalender". Du trykker nu ind på den.

Du vil nu komme til en side, som viser en oversigt over holdets ferier. Her kan du se, hvem der er på ferie hvornår. Derudover kan du tilføje din egne ferieperioder. Det gør du ved at trykke på "+" oppe i højre hjørne.

Du får nu denne boks.  Her vælger du din ferieperiode og trykker "Gem".


Mulighed 2: Gennem "Profilindstillinger"

Tryk øverst i højre hjørne på den ene mand. Du kommer til denne side, hvor du vælger profilindstillinger.

Du kommer til denne side. Her vælger du menupunktet "Profilindstillinger".

Her finder du menu-punktet "Mine ferier". Tryk på denne.

Du vil nu komme til den samme side som du gjorde gennem den første vej. Hvis du er i tvivl, kig på ovenstående guide for de resterende steps.

Når dette er gjort, vil din ferie blive gemt i systemet, og du vil ikke kunne deltage i aktiviteter i perioden, eller modtage mails deri.

Når din ferie er gemt, vil du i samme felt - "Mine ferier" - herefter kunne se den indtastede ferie samt redigere i eller den helt slette den. Det gør du ved at trykke på de 3 prikker.

Var denne artikel brugbar?
1 af 4 synes dette var brugbart
Gør som 1135000 andre og opret dig hos Holdsport